Hold this moment forever and ever

Fy fan vad kallt det har blivit ute, jag är ju fan alldeles snorig för att det är så kallt. Snälla värme kom tillbaks innan jag fryser röven av mig! För jag tänker fanimej inte plocka ut jackan ur garderoben igen, det spelar ingen roll att det är en vårjacka, det gäller precis samma regler som för vinterjackan, en gång inpackad så förblir den inpackad.
Höll på att avlida i natt också. Söta Mikael, jag älskar dig av hela mitt hjärta men aldrig i helvete att jag låter dig ha sovrumsfönstret öppet igen när det är typ 10 grader ute och det blåser full storm. Jag vaknade minst tio gånger av att tänderna skallrade för att det var så kallt, som tur är hade jag ju dock min gosse bredvid som vaknade av mitt våldsamma skakande och fångade in mig i ett koalagrepp varje gång. Drömde en massa mardrömmar också så det gjorde susen på mer än ett sätt.

Det är så svårt att tänka sig att det bara är några futtiga månader sedan jag satt här och skrev det ena deprimerande och vansinniga inlägg efter det andra, för att ta ett riktigt skräckexempel "Fuck you Dr Phil!", en blogg där jag verkligen inte var glad.
Och nu sitter jag här, fortfarande tokkär men skillnaden är att det inte är olycklig kärlek längre, och jag är sambo dessutom. Det både förvånar mig och förvånar mig inte. Jag trodde att jag skulle lyckas få gossen min till sist, men det var överraskande att allt gick så snabbt (ja, ja jag vet, snabbt är väl fel ord eftersom jag gick och trånade och kämpade för att få honom en väldigt lång tid, men när jag väl fick honom gick det undan med ihopflyttningen och allt).
Man kan hitta citat till nästan allt ur "Bert, den siste oskulden", världens kanske bästa film och så även här; "Livet är en väldigt konstig karusell". Det kan hända väldigt mycket underligt på väldigt kort tid på samma sätt som det ibland verkar som om händelseutvecklingen helt stannat.
Jag känner mig så jävla lyckligt lottad just nu, min karusell snurrar finfint. Jag har ju haft det största privilegiet man kan ha sedan barnsben och det är att ha flera riktigt nära vänner som jag vet alltid finns där och som alltid kommer att finnas där. Jag är rätt övertygad om att dem flesta anser att just deras vänner är dem bästa man kan ha (får hoppas det i alla fall), men jag är helt övertygad, hade jag inte haft mina flickor under alla dessa år i mitt liv skulle jag inte sitta här nu, förmodligen skulle jag inte ens vara vid liv, att veta att jag har dem har hjälpt mig att kämpa vidare och aldrig ge upp.
Sedan har jag ett jobb också, ett jobb som visserligen går mig på nerverna men som genererar klirr i kassan och som gör det möjligt för mig att betala räkningar och skor och annat livsviktigt. Det är en jävla kick att kunna spendera lite pengar eftersom att jag aldrig kunnat göra det förut, månadslönen jag har nu är nästan större än vad min årsinkomst varit tidigare. Det är nästan farligt att ge en massa pengar till någon som inte haft en spänn över tidigare, känner mig nästan som en stackars tamkanin som blivit utsläppt i djungeln. Slutsatsen är att pengarna gör mig knappast lycklig, men kläderna och skorna jag kan köpa för pengarna gör mig hemskt lycklig.
Jag bor i en underbar lägenhet också, som dessutom ligger i ett område där jag än så länge trivs som fisken i vattnet. Har man alltid haft någonstans att bo ses väl ett hem som självklart snarare än som något man haft tur att få, men alla med mig som alltför många gånger bott tillfälligt hemma hos andra eller inte haft den blekaste aning om vart man ska ta vägen härnäst, ni förstår vad jag menar. Kan fyllas med obeskrivliga kärlekskänslor till allt i lägenheten, jag är till och med överlycklig och onormalt förtjust i toastolen. När jag möter någon granne i trappan eller hissen får jag nästan lust att tjuta "Haha, jag ska inte hälsa på hos någon, jag bor här!".
Sist men definitivt inte minst är jag givetvis helt överlycklig att jag har min Mikael. Bara det att inte vara ensam utan ha någon att dela livet med är underbart och dessutom att det är någon som han. Jag ville inte ha någon Prince Charming med tanke på att jag är långt ifrån någon Princess Charming själv, jag ville ha någon med fel och brister precis som jag, någon man kan lita på i alla väder och någon som gör mig lugn och lycklig, och det fick jag. Vi är rätt olika på mång sätt, det är nog tur det, vilket jävla kacklande det hade blivit med två som var som mig. Men något som jag tror är bra är att vi är "uppväxta" ihop, även om vi knappt bytte ett ord förr i tiden. Vi kommer från samma lilla byhåla Frillesås, vi delar dem flesta gamla bekanta och har till stor del samma minnen. Inga obehagliga överraskningar eller skelett i skåpet från det förflutna direkt, det kan vara skönt. Mindre skönt är det väl dock att jag känner eller vet vilka i stort sett alla han haft ihop det med är, men som sagt, det är ju inga frågetecken i alla fall.
Hur som helst är i alla fall min Mikael en underbar jävla människa som jag hyser högsta respekt för. Jag hoppas att vi kommer att hålla ihop och jag kan inte tänka mig någon jag hellre skulle vilja ha som far till mina framtida barn.

Kom just på en finfin idé, ska göra en lista på förkastliga ord! Jag har inte så mycket att göra på dagarna så att irritera sig på fula ord tar upp en del av tankeverksamheten:
ORD ATT FÖRKASTA:
* Baby (När det används i sammanhang som inte har med nyfödda att göra utan snarare till ens partner/tilltänkta): Jag tycker att det låter så fruktansvärt fånigt, och jag är ändå en mes som alltid hittar på mesiga smeknamn till mina herrar men ordet "baaaby" bör bara användas av pimpar i USA om ens det.
* Trätofflor: Nej, det heter inte trätofflor, det heter TRÄSKOR.
* Korvsmet: Det finns inget ord som heter så, det är något Emelie hittat på men det låter så jävla vidrigt att det absolut är förkastligt.
* Vagina: Det är precis som om man tävlat för att komma på dem fulaste möjliga orden för kvinnans könsorgan, till och med slida låter bättre. Jag kommer aldrig någonsin att frivilligt låta ordet vagina förknippas med min egen och jag besparar gärna andra det också. Det enda jag kan komma på som är värre är i så fall "framstjärt".
* Keligt (när det används som ett annat ord för tråkigt i vissa dialekter): Det är för mig obegripligt hur man kan ta ett ord som betyder en sak och ge det en helt annan innebörd. Det är som om jag och resten av göteborgarna helt plötsligt skulle påstå att "fantastisk" betyder elak eller något, snacka om bäddat för missförstånd.
* Fett (När det inte handlar om margarin, smör eller något annat kladdigt): Jag kan acceptera att man säger "fet" om något stort för då finns det i alla fall något slags sammanhang men inte om det gäller något häftigt. Jag är inte mycket för dem där slanguttrycken, speciellt inte dem som är på något annat språk. Vadå "Sho bre" eller "Walla Habibi!"? jag har lärt mig innebörden men förstår fan inte vitsen med det.
* Sylvester och Milt: Det är inga ord utan världens fulaste namn. Det slog mig för några år sedan hur groteska dessa bägge namn är och jag satt i telefon i flera timmar för att ringa runt och kolla med folk vilket namn dem tycker är allra fulast av dem två. Det visade sig att dem flesta tycker att Milt är fulast, själv har jag fortfarande inte bestämt mig.
* Morsan och farsan: Måste hålla med alla våras päron här och säga att det låter riktigt gräsligt. Det finns dock en sak som är värre, det är när folk tilltalar sina föräldrar med deras förnamn.
* Älskog: Jag vet inte med er, men jag tycker att ordet älskog snarare låter motbjudande än något man har lust att ägna sig åt.
* Muskulös: Ett ord som låter som motsatsen av vad det betyder. Knappast någon einstein som väljer att ordet vältränad ska ha en synonym som låter som "muskel-lös".

DAGENS VILL HA: En potta. Varit konstant kissenödig sen jag vaknade nu och det börjar bli rätt tröttsamt. Ber till gud att jag inte fått urininfektion.
DAGENS KLÄDSEL: Gula jeans och aprikosfärgad t-shirt. Eftersom det är så löjligt kallt har jag vägrat ta av mig min grå tjocka tröja som numera fungerar som jacka.
DAGENS SMINK: Endast mascara igen, är för slö för något annat.
DAGENS FRISYR: Hästsvans.
DAGENS HÄNDELSE: Det är en dum idé att skriva den här listan på morgonen eftersom inte ett skit hinner hända när man är inlåst på kontoret. Får väl dra till med att jag tackade nej till dem förbannade gratistidningarna som jag alltid tar för att vara snäll i morse, för kanske första gången.
DAGENS LÅT: " I dont want to miss a thing" med Aerosmith.

DAGENS PLANER: Jobba klart och dra mig hemåt, ska hoppa över lunchen idag och gå en timme tidigare var tanken.
DAGENS SAKNAD: Saknar verkligen mina töser, hoppas vi ses snart.
DAGENS DUMMASTE: Jag, som lyckats snubbla på tröjan jag hade i knät som en liten pläd som ramlade ner när jag reste mig upp (akryl är ett material som blir väldigt halt på platsgolv vill jag lova).
DAGENS SJUKA: Känner mig rätt frisk, dock sönderfrusen.
DAGENS DROG: Nikotin.
DAGENS ROLIGASTE: Stod och tittade på Mikael och Mathias när dem jobbade uppe på taket i morse medan jag väntade på tåget, det var kul för jag kände mig som "någon som känner dem som jobbar på taket!" och det var jag ju också .
DAGENS FAVORIT: Min snobbiga sjal, utan den hade jag frusit till döds i morse.
DAGENS KÖP: Två baguetter.
DAGENS GODIS: Det ligger en baguette med kycklingröra och väntar på mig i kylen, det ska bli mumsigt.
DAGENS HUMÖR: Ovanligt pigg och fridfull.
DAGENS ORD: Brrr (betyder att man fryser, för er som inte fattat det).

Eftersom jag började dagens inlägg så sentimentalt och trevligt tänkte jag ta en riktigt fin låt som dagens låt. Myspys på hög nivå.

" I dont want to miss a thing"/Aerosmith.
I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,


(Chorus)
I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.


Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.


(Chorus)

And I don't wanna miss one smile,
I don't wanna miss one kiss,
I just wanna be with you,
Right here with you, just like this,
Well I just wanna hold you close,
And feel your heart so close to mine,
And just stay here in this moment,
For all the rest of time
Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah


(Chorus repeated 2 times)

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback