I wanna have your babies

Fan vad slö jag är. Var hemma igår igen av enda anledningen att jag inte orkade gå upp så tidigt, var på god väg att stanna hemma idag med eftersom Mikael var ledig och tro mig mina damer och herrar, för någon som redan i vanliga fall grinar för att hon tycker att det är så hemskt att gå upp på morgonen så innebär en gosig, sov-varm herre i samma 120 cm-säng en ren katastrof. Men upp kom jag åtminstone till slut, även om jag måste erkänna att det snarare berodde på att jag var bloggskrivarsugen och datorn hemma ständigt än upptagen än min arbetsmoral.

Kan ju trösta mig med att jag fan inte låg på latsidan igår när jag var hemma i alla fall. Tog en tripp till Frölunda på morgonen förutom en galet söt rutig tubklänning, en ny mascara och lite annat smått och gott fick jag köpt en tröja till herrn, en skurmopp (vi har inte haft någon innan skrämmande nog), lite plastbunkar, bestickfack, en termometer till balkongen, glödlampor och skit och bäst av allt: en äggklocka med öron som ser ut som en mus! Den är SÅ SÖT! Numera kommer jag troligtvis koka ägg konstant bara för att få en anledning att tafsa på den. Hittade även ett jättefint nyckelskåp på Indiska som nog kommer att pryda vår hall inom inte allt för lång framtid.
Hur som helst såg jag rätt kul ut när jag släpade hem allt på bussen (speciellt den förbannade moppen) plus tre matkassar. Resten av dagen ägnades åt att städa och jag gjorde den fasansfulla upptäckten att målarfärgstänket på parketten i vardagsrummet inte alls är pigg på att försvinna, och nu har jag ändå testat alla möjliga mirakelmedel. Ska göra ett försök med Svinto och sedan finns inget annat alternativ än att skrapa bort skiten.

Gud vilka jobbiga mardrömmar jag haft det sista, inte konstigt att jag inte är pigg och utsövd när jag måste stå ut med alla möjliga galenskaper i sömnen. Drömde att jorden skulle gå under och att det bara var en enda dag kvar att leva härromdan efter att ha sett ett Simpsonsavsnitt när en komet var på väg mot Springfield. Vad som var hemskt ironiskt med drömmen var att trots att alla visste att vi skulle dö nästa dag ägnade jag mig åt att FLYTTA. Vaknade upp ett ögonblick och förbannade mig själv i drömmen för att jag slösade bort min sista dag så när jag somnade om var jag ute på landet på ett höflak med nån jävla programledare och höll ett rikstäckande tal om hur orättvist och jävla typiskt det var att jorden nödvändigtvis måste gå under medan jag levde när den haft flera miljarder år på sig innan. Sedan blev jag vansinnigt arg och vägrade jordens undergång nu när jag var nykär och allt. Blev väldigt glad när jag vaknade på morgonen, upptryckt mot väggen som vanligt av Mikael att vi levde trots allt.
Upplevde ett svagt ögonblick av "jag måste passa på att uträtta saker innan det är försent" men återgick ganska så snart till att äta microopocorn som blivit över från gårdagen i soffan.

VECKANS LÄGESRAPPORT:

Utseende: Nu har jag ju uppdaterat sminkförrådet vilket givetvis ger resultat; nya mascaran "Define-a-lash" från Maybelline hemskt bra. Tro det eller ej men jag börjar faktiskt vänja mig vid nya galna håret också, trivs med det rätt skapligt trots att det ser ut som om någon kläckt ett ägg rakt i skallen på mig. Vad som dock lyser med sin frånvaro någon extremt är FORTFARANDE solbrännan, jag har inte varit så här vit i början av Juli i hela mitt liv tror jag. Det finns bara två alternativ som det ser ut nu med tanke på jobbet och ösregnet fär ute- antingen får jag skaffa en fräsch solbränna på fejkväg eller också får jag låtsas att jag VILL vara blek för att det är SÅ omodernt just nu att ligga och pressa i solen och få rynkor och hudcancer. Ack den som ändå var så förståndig...
Kärleksfronten: Jag är fortfarande lika äckligt förälskad och gull-i-gullande. Känner mig som en fjortonåring igen som ligger och pussas i en enda hög av armar och ben med herrn där hemma. Jag är förhatlig och jag förstår verkligen alla som har lust att spy en skvätt. Jag är så kär och så grymt lycklig, snälla låt det bli så här för alltid.
Hälsa: Ska inte sticka under stol med att jag fortfarande mår rätt pyton emellanåt, dock är jag inte deppig längre utan känner mig bara allmänt förvirrad och groggy. Men det känns faktiskt bra på ett sätt att verkligen känna av hur medicinen går ur kroppen för det känns på något sätt som om det renar från något slags gift, och det är väl det som händer också antar jag.
Ekonomi: Den är finfin. Även om personer som VERKLIGEN har pengar skulle rågarva åt min månadsinkomst som brukar ligga mellan åtta till tiotusen efter skatt så är det väldigt mycket för mig som bara kunnat drömma om att spendera pengar tidigare i livet, så jag känner mig som någon slags krösös nu och det känns väldigt skönt att slippa vända på varje krona och panta burkar för att ha råd med bussbiljett.
Jobb: Har ju som sagt fått förlängning igen vilket är underbart men GUD vad jag längtar till semestern. Kommer hata alla som går på semester innan mig, den saken är väldigt klar.

Nu ska jag lägga in en lista som jag sett dyka upp hos dem flesta redan, och jag brukar inte ligga på latsidan med att knycka dem:

FEM SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? Nej, trivs finemang med mina nästan 177 cm, men jag blir redan tillräckligt mongolång med mina klackar och det finns för få män som är längre än 190 cm.
2. Skulle du vilja väga mer? Nja, skulle inte bry mig om jag gick upp några kilon men just nu ligger jag min favoritvikt, 65 kilo. Må låta mycket men får otäcka giraffliknande drag när jag väger mindre.
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Ja, det hade jag absolut blivit.
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Nej tack. Är inte det minsta kändis-impad och tanken på hur många dem troligtvis doppat sin dumpåle i känns det inte vidare lockande.
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej, börjar tycka att alkohol är rätt överskattat (kan dock bero på att jag nu för tiden blir rövfull på några öl och sedan vill gå och lägga mig direkt).

TIO KAN
1. Kan du röra på öronen? Inte utan att röra resten av ansiktet.
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej, har en ovanligt kort tunga.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Nja, över lag kan dem det men jag är så oberäknelig att inte ens jag själv kan lita på mig fullt ut.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nej, knappast.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Klart att jag KAN, men det lär inte hända.
7. Kan dina vänner lita på dig? Givetvis.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Är redan piercad i naveln sedan många år tillbaka.
9. Kan du suga? Hrm, ja.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja det kan jag, men jag kanske gråter en skvätt..
TIO HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja det kan man lugnt säga, ljög väl oftare än jag talade sanning i mina unga dagar.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja.
3. Har du syskon? Världens sötaste lillasyster.
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Utan tvekan.
6. Har du varit full den här månaden? Ja då.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja.
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? Nej.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja.
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ja.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ja, min f.d sambo var åtta år äldre än mig.
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Ja det har jag, lät det dessvärre inte stanna vid funderingar.
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Ja.
14. Har du haft sex med mer än tre personer? Ja.
15. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej.

TJUGO VEM.
1. Vem är din bäste vän? Jag har belönats med gåvan att ha flera stycken kanonvänner.
2. Vem älskar du? Många.
3. Vem hade du senast sex med? Mikael (illa vore väl annat...).
4. Vem vill du bli full med? Veronika kanske, våra fyllor är alltid kalas
5. Vem är den bästa artisten? Ingen aning.
6. Vem pratade du senast i telefon med? Käre mor.
7. Vem har du en liten crush i? Det finns inget som kan kallas "liten crush" när det gäller mig, jag är alltid galet kär och det är jag givetvis i Mikael.
8. Vem är snyggast i hela världen? Vackrast i hela världen är min lillasyster Lina.
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? Mina nära och kära.
10. Vem är snällast i världen? Det är nog jag, höhö.
11. Vem är din bästa kompis? Denna frågan är redan ställd damn it! Men mina allra bästa vänner är Tina, Veronika, Emelie, Memme och Mathias.
12. Vem vill du prata med? Vill inte prata just nu, geniet arbetar.
13. Vem sov du senast med? Mikael.
14. Vem såg du senast full? Mikael.
16. Vem vet allt om dig? Tina och Veronika vet mest om mig eftersom vi hängt ihop sedan vi gick i blöjor.
17. Vem kysste du senast? Mikael.
18. Vem Kramade du senast? Som sagt...
19. Vem kan berätta allt för dig? Alla är välkomna att gråta ut mot min barm och det är det många som väljer att göra kan jag lova.
20. Vem kan du berätta allt för? Är rätt öppen med i stort sätt allt.

Gud, det blev en del listor idag men jag avslutar ändå med en "dagens" tätt följd av ett Pulp Fiction-moment och sedan är det dags att äta lunch. Det behövs, för det kommer att bli en lååång dag på jobbet.

DAGENS VILL HA: Ett par vita skor, insåg just att jag inte har några vita förutom balskorna och det är ett måste.
DAGENS KLÄDSEL: Leggings med vit lång skjorta med skärp i midjan (ganska stiligt om jag får säga det själv).
DAGENS SMINK: Mascara och puder.
DAGENS FRISYR: Hängande med överhåret uppsatt med massa hårnålar.
DAGENS HÄNDELSE: Ond civilkontrollant på spårvagnen, hatar dem där krypen. Dessutom tog dem fast en kille vilket skapade kalabalik på vagnen och tanten bredvid mig blev så förskräckt att hon babblade om denna incident hela resan och frågade mig saker som antydde att jag var någon slags ta-fast-killar-som-inte-betalat-informatör utskickad av Västtrafik.
DAGENS LÅT: "I wanna have your babies" Natasha Bedingfield.
DAGENS PLANER: Som vanligt, inga. Ska jobba över och laga chiliconcarne när jag kommer hem.
DAGENS SAKNAD: Sömn.
DAGENS DUMMASTE: Kontrollanten på vagnen, såklart.
DAGENS SJUKA: Mår mer och mer illa, bådar inte gott för dagen...
DAGENS DROG: Nikotin.
DAGENS ROLIGASTE: Mitt skämt i morse när Mikael kröp in under täcket och låtsades sura över att jag inte kunde stanna kvar och mysa och jag frågade om han var en surpuppa eller en vanlig puppa (han var ju invirad i täcket, jag är så jävla kul!).
DAGENS FAVORIT: Huh?.
DAGENS KÖP: Två flaskor cola som alltid, en sallad och en skvallertidning.
DAGENS GODIS: Vit choklad, ätit det hela helgen nu och befarar att jag blivit beroende. Var tvungen att gå till affären igår i ösregnet för att köpa en ny påse och nu jag har tagit med mig påsen till jobbet, hmm...
DAGENS HUMÖR: Hyfsat bra.
DAGENS ORD: Shnoggels.

THE ARGUE ABOUT THE DEAD CORPS IN THE CAR INSIDE JIMMIE´S GARAGE

Three men are standing in Jimmie's kitchen, each with a mug of
coffee. Jules, Vincent and JIMMIE DIMMICK, a young man in his
late-20s dressed in a bathrobe.


JULES
Goddamn Jimmie, this is some
serious gourmet shit. Me an'
Vincent woulda been satisfied with
freeze-dried Tasters Choice. You
spring this gourmet fuckin' shit on
us. What flavor is this?
JIMMIE
Knock it off, Julie.
JULES
What?
JIMMIE
I'm not a cobb or corn, so you can
stop butterin' me up. I don't need
you to tell me how good my coffee
is. I'm the one who buys it, I
know how fuckin' good it is. When
Bonnie goes shoppin;, she buys
shit. I buy the gourmet expensive
stuff 'cause when I drink it, I
wanna taste it. But what's on my
mind at this moment isn't the
coffee in my kitchen, it's the dead
nigger in my garage.
JULES
Jimmie --
JIMMIE
-- I'm talkin'. Now let me ask you
a question, Jules. When you drove
in here, did you notice a sign out
front that said, "Dead nigger
storage?"
Jules starts to "Jimmie" him --
JIMMIE
-- answer to question. Did you see
a sign out in front of my house
that said, "Dead nigger storage?"
JULES
(playing along)
Naw man, I didn't.
JIMMIE
You know why you didn't see that
sign?
JULES
Why?
JIMMIE
'Cause storin' dead niggers ain't
my fuckin' business!
Jules starts to "Jimmie" him.
JIMMIE
-- I ain't through! Now don't you
understand that if Bonnie comes
home and finds a dead body in her
house, I'm gonna get divorced. No
marriage counselor, no trial
separation -- fuckin' divorced.
And I don't wanna get fuckin'
divorced. The last time me an'
Bonnie talked about this shit was
gonna be the last time me an'
Bonnie talked about this shit. Now
I wanna help ya out Julie, I really
do. But I ain't gonna lose my wife
doin' it.
JULES
Jimmie --
JIMMIE
-- don't fuckin' Jimmie me, man, I
can't be Jimmied. There's nothin'
you can say that's gonna make me
forget I love my wife. Now she's
workin' the graveyard shift at the
hospital. She'll be comin' home in
less than an hour and a half. Make
your phone calls, talk to your
people, than get the fuck out of my
house.
JULES
That's all we want. We don't wanna
fuck up your shit, We just need to
call our people to bring us in.
JIMMIE
Then I suggest you get to it.
Phone's in my bedroom.
As Jules crosses the room, exiting.
JULES
(calling behind him)
You're a friend, Jimmie, you're a
good fuckin' friend!
JIMMIE
(to himself)
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah. I'm
a real good friend. Good friend,
bad husband, soon to be ex-husband.
(look up and sees
Vincent)
Who the fuck are you?
VINCENT
I'm Vincent. And Jimmie, thank a
bunch,
The two men laugh.
JIMMIE
Don't mention it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback