I had a little frog once, a green frog very cute

Nu är hon tillbaka igen, den förbannade huvudvärken la sig faktiskt igår, mkt möjligt att det berodde på att jag tog ledigt från jobbet, kanske är det rent psykiskt jag har värk, kom på det fyndiga uttrycket "det sitter bara i huvudet".
Var som sagt hemma igår och hade det gött. Mikael storstädade i tisdags (åh, min duktiga pojk!) så lägenheten var helt spotless och därmed visste jag knappt vad jag skulle hitta på, så jag tvättade lite av ren tristess. Sedan gav jag mig på en riktigt husmors-måltid, gjorde potatismos och egna köttbullar. Det blev väldigt gott får jag erkänna men fan vilket jobb, fan vad svårt det är att steka dem utan att dem ramlar samman, dessutom fick jag steka i tre omgångar för alla fick inte plats i stekpannan på en gång. Var helt svettig och uppstressad när det äntligen var klara. Men gott blev det och jag gav mig själv ännu en guldstjärna. Även Mikael var galet förtjust.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig, jobbar bara idag och i morgon och sedan är det tamejfan SEMESTER!!!
Har redan smidit lite semesterplaner vilket stör mig en aning eftersom att det hade varit skönt att bara ligga i soffan dem första typ tio dagarna. På fredag ska jag vara ledig för Mikael och Mathias fyller år och vi ska ha kalas hemma hos oss, det ska bli skoj, måste dock iväg och handla plasttallrikar och bestick och annat, och se till att beställa en smörgåstårta någonstans ifrån. Fått handlat lite presenter till Mikael nu i alla fall, men jag ska nog köpa något mer och insåg också att jag helt glömt bort Mathias, han får bannemej ha sig något han med. Jävla tvillingar som fyller år på samma dag.
På lördag ska jag till farmor som fyller år, har inte hälsat på henne på år och dag. Sedan på kvällen har Veronika och Daniel inflyttningsfest och det ska bli jävligt kul, har ju inte ens fått tummen ur och åkt och tittat på deras nya lägenhet än. Attan, insåg just att jag måste få köpt inflyttningspresent också. Jag säger då det, augusti, månaden då varenda jävel fyller år.
Nästa vecka ska jag och Mikael hem till mor min och Lars på en fruktad "meet the family"-dinner. Jag tycker lite synd om honom för man vet ju hur läskigt det är, han har gnällt lite på mig eftersom jag är skilsmässoabarn och han därmed är tvungen att gå igenom hela prociduren två gånger. Sedan ska vi antingen stanna kvar där en natt extra och hålla ögonen på lillasyster medan mamma och Lars ska iväg på en liten minitripp eller också tar vi med oss henne till stan så att hon sover hos oss, men jag tackar då fan inte nej till ett extradygn i Tostared, speciellt inte om det är fint väder. Jag har redan bestämt mig för att jag ska spela en massa badminton på gräsmattan och Mikael måste vara med. Det nästan bästa med hela visiten är att mamma ska köra hem min säng till oss när vi åker hem så vi slipper äntligen trängas i Mikaels enkelsäng. Jag kan ge mig fan på att när jag väl flyttat dit sängen kommer jag säkert behöva flytta inom en månad eller något som vanligt, det slår aldrig fel.
Dessutom ska jag förhoppningsvis ner till Frillesås nästa vecka för att träffa Memme och Emelie, hoppas fan att det blir fint väder för Memme har läskat mig med en eventuell båttur. Jag ÄLSKAR att åka båt, det var löjligt längesen jag gjorde det nu.

TREVLIGT JUST NU:
* Semestern: Behöver knappast motiveras.
* Att snart ha en 2,40 m säng istället för en 1,20 m: Jag hoppas att sängarna är ungefär lika höga kan jag säga, och att min skönare så att jag kan reta Mikael, men sedan bryr jag mig inte. Ska bli så gött med lite space, jag har legat som en fällkniv nu i flera månader. Inte ens när jag ligger ensam kan jag breda ut mig, jag lägger mig platt längs väggen i alla fall av ren vana. I går försökte jag trycka in mig så våldsamt att jag faktiskt skallade väggen och därmed bet mig i tungan så det började forsa blod i käften. Och Mikael var inte ens där och veklade ut sina långa armar och ben utan satt istället snällt vid datorn.
* Långa telefonsamtal: Äntligen fått ett långt, fint samtal med Memme vilket var evigheter sedan och även ett med Emelie igår som kommer få en mobilräkning från helvetet. Mikael i all ära men ingenting går upp emot att få snacka skit med sina väninnor i evigheter, gud vad det är skönt att äntligen ha en fungerande hemtelefon!
* Samboskap: Kan ju börja med att säga grattis i efterskott till Sofia och Mikael på deras fyramånadersdag i lördags! Tack så hemskt mkt. Tiden springer iväg, har givetvis redan glömt (förträngt?) hur det var att leva utan gossen så fyra månader känns visserligen lite fjuttigt. Hur som helst så älskar jag det bara mer och mer för varje dag, vi klickar förbannat bra. Jag är väldigt imponerad av pojken min över att han så fläckfritt hanterar att vara sambo och att bo med en tjej, för fan ska veta att det inte är enkelt alla gånger. Själv har jag ju bott med (hm, nu ska vi se...) åtta personer som inte varit mina familjemedlemmar tidigare vilket gör mig rätt rutinerad.
Jag har det underbart, jag kan inte minnas när jag mådde så bra sist som jag gör nu med Mikael. Det är klockrent älskling, helt jävla klockrent!

OTREVLIGT JUST NU:
* Min årsinkomt: Satt och räknade ihop hur mycket jag tjänat i år hittills med hjälp av en massa tidsrapporter och det är fan inte mer än cirka 70 000 före skatt. Insett att jag tjänar förbannat dåligt. Memme som är ett år yngre än mig och dessutom jobbar inom barnomsorgen kommunalt tjänar över 10 spänn mer än mig i timmen och såvitt jag fattat det ska kommunal ha dem värsta pisslönerna. Jag blir fan sur alltså, jag som jobbat för det här företag sedan jag var 15 jävla år!
* Vädret: Alla bara jublar och jublar över att den skygga solen har tittat fram några timmar dem senaste dagarna, jag tycker dock inte att det är något att jubla över. För det första blåser det svinkallt och för det andra är det inte ens det minsta varmt, 18 grader är visserligen en trevlig förbättring mot dem 14, 15 som vi haft dem senaste månaderna men det är för helvete augusti nu, 18 grader är en imponerande temperatur i maj, inte nu när sommaren snart är slut. Jag är vit som snö, skiftar nästan i blått och inte fan har jag haft många tillfällen att använda mina älskade sommarklänningar, eller skor för den delen. På tal om skor så känner jag ett tryckande begär efter ett par jesus-sandaler men då lär väl Mikael strypa mig.
* Bananflugor: Ingen sommarvärme what so ever men det bryr sig tydligen inte flugorna om. Dem sista två veckorna har en hel armé av små, vidriga flugor tagit över vår lägenhet. Det spelar ingen roll vad man gör, jag måste skryta med att vi faktiskt har det jävligt välstädat hemma hos oss, det är väldigt sällan stökigt och aldrig smutsigt. Jag låter inte ens disk stå i vasken längre, utan diskar allt så fort vi ätit för att ta kål på flughelvetena, men nejdå. Jag är så äcklad av dem att jag fick ha en instruktionsmanual ovanpå mitt dricksglas hela helgen för att inte riskera att någon jävla fluga skulle ner i det och äckla sig. Jag får fan kväljningar när jag tänker på det.
* Två veckor utan blogg: Semestern ska bli ljuvlig men jag fruktar att det kommer att bli fattigt på inlägg, herrn tycker inte om att dela med sig av sin dator. Men jag ska ändå försöka hålla mig hyfsat uppdaterad under ledigheten, är jag borta länge kan ni skylla på min käre pojkvän. Hur som helst måste han ju sova någon gång.

Skickade ett långt SMS med en text till Tina precis, så jag klistrar in den här också. Hoppas att ni också känner igen den och älskar den!

PÖLSAS LITTLE FROG!

I have a little frog once, a little green frog very cute. And I love that frog very very much he meant everything for me.
And one day I walk up, the frog was gone. And I talk into my self that if the frog was gone I want to kill my self. So I stood there in my boyroom with my stepfathers gun ponting at my self ready to kill.
The little frog walk into my room like this...and he stands and look at me, then I understood
if you really really love someone as my frog did with me, they can come back.
And thats not only animals. It could be people also. So if Sussi loves you, she will come back. I promise, She will come back.
Be happy and jump on your moped and take a ride around the city burn out and have fun, you and your moped.


Thank you for listening / PÖLSA NR:ONE!!

DAGENS VILL HA: Dem där jesus-sandalerna, buhu..
DAGENS KLÄDSEL: Vit kortärmad kofta och grå shorts (och ja, det är förbannat kallt).
DAGENS SMINK: Mascara och solpuder.
DAGENS FRISYR: Hängande, sidbena.
DAGENS HÄNDELSE: Tog en cigg med Emelie på parkeringen förut, ett trevligt avbrott.
DAGENS LÅT: "lets fuck" med Dope.
DAGENS PLANER: Får se om jag orkar stanna till i stan och handla en massa presenter, men troligtvis sparar jag det tills i morgon.
DAGENS SAKNAD: Tina och Ve..
DAGENS DUMMASTE: Jag, på grund av klädvalet som inte bara är kallt utan också dessutom är benen slarvigt rakade och dallriga.
DAGENS SJUKA: Äntligen har jag inte ont någonstans! Fan vad skönt.
DAGENS DROG: Nikotin.
DAGENS ROLIGASTE: Emelie.
DAGENS FAVORIT: Smala Sussie-replikerna.
DAGENS KÖP: Cola och köttbullebaguette som ser jävligt suspekt och halvmöglig ut.
DAGENS GODIS: Bullar.
DAGENS HUMÖR: Fint.
DAGENS ORD: Juiceee.

Hejdå på er alla söta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback