My way or the highway

Över fem timmar på akuten igår, fy fan vad segt. Åkte först in till akuten i Mölndal med min mystiska magvärk och satt där och väntade en stund- bara för att bli skickad vidare till Sahlgrenskas gyn-akut (smärtan i magen satt på samma ställe som vänstra äggstocken) där jag fick ta en massa prover och sitta och vänta i EVIGHETER. Jag är ju sjukt rädd för sprutor så jag försökte snacka mig ur blodprovet och sköterskan blängde elakt på mig när jag helt reflexmässigt drog undan handen så att sticket i fingret snarare hamnade i nagelbandet än i fingertoppen.
GIVETVIS fick jag en manlig gynekolog. En UNG sådan dessutom. Hade jag besökt ett sjukhus med 99 kvinnliga och en manlig hade jag utan tvekan fått honom ändå. Har inte legat i en gyn-stol sedan jag var fjorton så jag hade glömt hur obehagligt det är. Undersökningen med fingrar och skit kan jag stå ut med, och även ultraljudet men fy fan vilket vidrig känsla det är när dem ska ta prover och sånt från livmodertappen. Mådde sjukt illa sköterskan tyckte nog att jag såg rätt groggy ut för hon bad mig rabbla mitt person-nummer flera gånger.
Doktorn såg hur som helst något underligt vid det satans ultraljudet och var tvungen att hämta "en mer erfaren kollega" för det kunde vara en cysta på äggstocken jag hade ont i. Var vid det här laget gråtfärdig (som vanligt) och föreställde mig alla möjliga hemska diagnoser och började redan då fundera på vilket land jag skulle adoptera ifrån. När tre pers hade grävs runt i mitt allra heligaste med ultraljudet kunde dem till slut konstatera att det inte var någon cysta. Tvärtom hade äggstocken bara svullnat upp för att den var överfylld, vilket tydligen var ett gott tecken och att jag verkade extremt fertil. Bad en tyst bön som tack och traskade hemåt med den där otäcka glidmedelaktiga krämen som en mindre sjö i byxorna. Min största skräck är nog att inte kunna få barn, så det var en enorm lättnad att fortplantningsorganen var som dem skulle.

Imorgon är det redan fredag! Det känns nästan som om den här veckan inte hunnit börja än. Fyradagarsvecka is the shit!
Helgen blir nog rätt lugn igen, kan ju vara en fördel att hålla sig ifrån kroglivet om man ska försöka hålla sig så nykter som möjligt, dessutom blir väl plånboken fasligt belåten. Planen är följande: Mysa med gossen hemma i Mölndal och sola på balkongen. Vi brukar alltid vara hemma hos honom så nu känner jag att det är min tur att bjuda igen på lite mat och så (dessutom är hans balkong inglasad så man kan inte sola där, men vi kan ju låtsas att det bara är ett litet extraskäl snarare än prioritet nummer ett, hehe). Har lovat att vi ska hyra en massa tråkiga kill-filmer så att stackaren inte ska tvingas titta på massa tjej-tvprogram hela helgen. Laga mat också, gud det blir en utmaning. Jag kan laga mat, men känner jag någon slags press på mig att det måste bli gott brukar det gå åt helvete med alltihop, och efter att ha ätit en ruskigt god middag hemma hos hans föräldrar förra helgen är jag mer än väl medveten om att ribban ligger högt. Några förslag på måltider som är goda men som inte är alltför komplicerade eller lätta att misslyckas med bloggläsare? (med andra ord vill jag helst undvika allt som ska stekas, kokas eller grillas...). Tack och lov har vi ju pizzerian runt hörnet...

En liten lista är kanske på sin plats, det var allförlängesen nu...
Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears (om man måste välja, skratt rätt gott åt båda två)
Lip-stick eller Lip-gloss
Rock
eller Rap
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana
eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning
eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Stjärnor
eller Månen
Sko eller Sandal (Tvinga mig inte välja!!!)
Bad eller Dusch
Syster
eller Broder
Svart eller Vitt
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Tall eller gran
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Sverige eller Norge
Höst eller vår
Jeans eller leggings
Jul eller påsk
Tv-spel eller data-spel
Afrika eller Asien
Bil eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Husdjur eller bondgårds-djur
Mercedes benz eller BMW (Men jag har ingen jävla aning om skillnaden)
Nyår eller Midsommar
Hetro eller bi
Plugga eller arbeta
Fängelse
eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod eller Mp3
Lång
eller kort
Snowboard eller skidor
Guns n' roses eller Iron Maiden

Ska nu fortsätta min lista på originella människor som berikat min tillvaro, här kommer några fler! (Första delen av listan finns i min blogg "Hallar du gillon?")
SOFIAS EGEN LISTA PÅ 10 RIKTIGA ORIGINAL:


* Vi kan kalla henne Karin (Västsveriges största pessimist):
Coolaste damen på hela kontoret, vi brukar mötas i rökrummet och spy galla över mänskligheten. Jag tycker att jag är gnällkärring nummer ett egentligen med Karin har en förmåga att i varje situation krossa allt positivt med gummiklubba, en mänsklig giljotin helt enkelt.
Ska det bli vackert väder? Då kommer det troligtvis att blåsa kuling så ingen jävel vågar sig ut, det är jobbigt att raka benen och man kommer att bli synskadad när man lägger sig för att sola med sin mjölkvita kropp i dagsljuset enligt Karin. Bjuds det på kaffe och bulle till fikat? Ledningen är ute efter någonting. Har man sparat ihop en massa övertid och ATF-timmar? Då kommer troligtvis chefen vägra låta en ta ledigt eller kalla in något bedrägligt som en konsult eller en extraarbetare som kommer att försöka lura till sig hennes tjänst eller snoka i hennes lådor eller ställa till det något så enormt att hon kommer att få jobba igen alla timmar hon tagit ledigt för att rätta till idiotens misstag och rädda företagets skinn, företaget som hon förresten hatar.
Tummen upp för oss gnällkärringar och ett stort BUUUU för klämkäcka, äppelkindade idioter.
* Cp-Michael (Västsveriges största pucko):
Fy fan vilken jobbig människa vi har här alltså. Vet inte riktigt på vilket sätt man ska beskriva honom bäst, han behövs upplevas.
Kan ju dra lite exempel på hans bravader under en enda kväll för ett par år sedan: 1. Vi fyller en tom spritflaska med vatten som CP-Michael häller i sig utan att märka någon skillnad alls och blir därefter ja... Cp-full. Av en flaska vatten. 2. Cp-Michael svingar sig i en slags repstege för små barn som ska lära sig gå som hängde i vardagsrummet. 3. Cp-Michael följer efter mig och mitt dåvarande sällskap in i sovrummet och sitter och tittar på när vi pussas från en stol i hörnet. 4. Cp-Michael frågar om inte han också kan få vara med. 5. Cp-Michael börjar grina när han blir utsläpad ur sovrummet. 5. Cp-Michael slår sönder låset på dörren för att ta sig in i sovrummet. 6. Cp-Michael tränger sig mellan oss i sängen och ler lyckligt och gapar om hur full han är. 7. Cp-Michael kräks. Av vatten. 8. Cp-Michael vill ha mer sprit och märker ingenting när jag fyller på tomflaskan med vatten en gång till. 9. Cp-Michael ringer till sin chef och sluddrar att chefen är ett rövhål. 10. Cp-Michael sticker iväg på sina inlines med min mobil och tvingar mig att jaga honom i över en timme. 11. Cp-Michael kräks på golvet. 12. Cp-Michael somnar på golvet bredvid sin egen spya och med vattenflaskan i näven.

Det blir fortsättning i morgon gott folk, är för jävla hungrig just nu för att orka skriva mer, eller ens blinka. Sjukt go låt blir det också, oh yeah!

"My Way"/Limp Bizkit.
Check, check, check check... out my melody


Special
You think you're special
You do
I can see it in your eyes
I can see it when you laugh at me
Look down on me
You walk around on me
Just one more fight
About your leadership
And I will straight up
Leave your shit
Cause I've had enough of this
And now I'm pissed


Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway


This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway


Check out, check check... out my melody
Just one more fight
About a lot of things
And I will give up everything
To be on my own again
Free again


Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway


Some day you'll see things my way
Cause you never know
no, you never know
When you're gonna go


Check out, check check... out my melody
Just one more fight
And I'll be history
Yes I will straight up
Leave your shit
And you'll be the one who's left
Missing me


Yeah
This time I'm 'a let it all come out
This time I'm 'a stand up and shout
I'm 'a do things my way
It's my way
My way, or the highway


Some day you'll see things my way
Cause you never know
no, you never know
When you're gonna go


Check out, check check... out my melody

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback