Collected bullshit

Jaha, så vad fan är det frågan om nu då? vaknade 05.50 i morse av ett SMS från Mikael; "Rain, sweet rain" (av någon underlig anledning är han förtjust i regn). Trodde först att han drev med mig och orkade absolut inte resa mig för att titta ut genom fönstret men det stämde ju dessvärre. Det ÖSREGNAR och blåser fan orkan. Släpade med mig ett paraply för en gång skull, kändes lagom vuxet och förståndigt. Yeah right! Lyckades på den relativt korta promenaden till tåget slita av handtaget på paraplyet och knocka mig själv flera gånger med det. Tänk brottningsmatch med arg katt, tänk krattor på gräsmattan som man trampar på, hundratals krattor. Att samtidigt försöka röka under det besatta paraplyet gjorde förstås inte saken enklare. Jag hatar regn och dessutom fick jag ta tråkiga höstskorna eftersom att jag inte hunnit impregnera dem andra skorna, buuuhuu. Dagen började inte vidare trevligt.

Igår bestämde jag mig för att bli nyttig. Eller nyttig med mina mått mätt snarare. Istället för cola och chips bestod gårdagens middag av mackor och chokladmjölk. Chokladmjölk är min nya grej minsann, knappast speciellt nyttigt det heller men det måste väl vara bättre än cola i alla fall va? Ska inte sticka under stol med att jag var tvungen att dricka lite cola och poppa popcorn lagom till Top Model började (smörpopcorn också, haha).
Men trots detta känner jag mig redan som hälsan själv. Det lär nog aldrig inträffa att jag sitter och pillar i vidrig musli bestående av havre, solrosfrön och annan kaninmat, så nu när jag bara drack ett enda glas med cola under gårdagen känner jag mig redan som ett hälsofreak. Dessutom tyckte Mikael att jag såg ut som en fitness-brud i helgen när jag gick omkring i bara linne och leggins (han behövde ju inte få reda på varför, att kjolen var så tight att jag höll på att svimma av efter måltiden och att jag gick omkring i legginsen snarare för att dem har ett härligt resår i midjan än att jag på något vänster är det minsta sportig).
Jag har fanimej aldrig förstått grejen med träning. Springa, simma, cykla= Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Vissa bollsporter kan vara rätt skoj (speciellt med alkohol i kroppen), men det finns ALLTID någon idiot i ens eget lag förstör allt det roliga genom att sura om man klantar sig eller som tror att världen kommer gå under om man förlorar en omgång brännboll. Dessutom är jag alldeles för nojig för lagsporter eftersom att jag inte klarar av pressen att man förstör för hela laget om man inte gör bra ifrån sig. Gymma är fruktansvärt tråkigt och jag kan omöjligtvis delta i gruppaktiviteter som aerobics eftersom jag har noll kondition och gapskrattar när jag ser folk som går in för varje indianhopp som om det vore deras livsuppgift. Skulle bryta ihop totalt om jag befann mig inne i en yoga-sal där typ trettio människor försöker se harmoniska ut och stå i ställningar med namn som "Sovande katten", "Stolta hunden" och "Manodepressiva åsnan" eller nåt...
Jag är grym på att bowla och på att kasta pil, Helt lagom ansträngande aktiviteter, dock kan ju bowlandet vara rätt livsfarligt och är man riktigt full kan även pilkastning vara ett stort hot mot omgivningen men det är ändå sport i smak, inget svett och inga hysteriska lagkamrater som vrålar "Kämpa då för faan!" samt bär flashiga adidas-skor med matchande svettband.
Förresten brukar jag skylla på att det vore farligt för mig att träna eftersom både min far och mor besuttit skrämmande muskelmassa under sin ungdom och att jag skulle utveckla Arnold-muskler efter bara ett par träningspass och ingen kille skulle vilja ha mig eftersom att jag hade varit dubbelt så biffig som dem och jag hade dött ensam i min träningslokal och tvingats onanera med en skivstång då alla män som sagt hade flytt fältet.


Snart är det helg igen, lovely! Inga planer alls denna helgen heller, vilket är ganska skönt. Ska spendera tiden med att klämma på Mikael och bara ligga och gotta mig med att nosa i hans underbara nacke och njuta av doften av en man vid min sida. Blir helt yr i huvudet och fnissig som en skolflicka av bara tanken.


Måste kanske åka in till akuten igen också, har fortfarande fruktansvärt ont i äggstocksområdet och igår när jag sprang till tåget högg det till så jävligt att jag trodde att jag skulle ramla omkull, misstänker att det är något som verkligen inte står rätt till. Jag hoppas att det har öppet i helgen också för jag har inte råd att missa mer arbetstid nu. Mycket vill ha mer och jag börjar vänja mig vid att ha en stadig lön på kontot varje månad. Lite sorgligt att man tänker på pengar när det känns som man har en dynamitgubbe i mage men money makes the world go around, hemskt men dessvärre sant.

VECKANS LÄGESRAPPORT:
Ekonomi:
Den är fortfarande kanon, och jag har ändå gått loss som en jävla galning på kläder och festlig mat. Fan vad pengar man sparar in på att ha en pojkvän så att man inte ränner på krogen oavbrutet hela helgerna, hehe.
Utseende: Har äntligen skaffat min efterlängtade solbränna! Dessutom har den gått över till brun nu från att ha varit grisrosa, rätt skönt får jag säga. Fan vad mkt lite färg gör för självförtroendet, genast känner man sig hundra gånger snyggare.
Kärleksfronten: Äh, behöver jag säga något? Det kan inte bli bättre än såhär. Det bästa är att jag måste säga att jag verkligen FÖRTJÄNAT lite kärlekslycka dessutom, det var fanimej på tiden. Nykär och lycklig, bäst att njuta av varenda minut, för man vet aldrig när det kan tas ifrån en. Mikael, you´re the man.
Jobb: Det rullar på och jag har som sagt fått förlängning på anställningen vilket är härligt som fan. Nu kan man säga att jag är garanterad jobb åtminstone fram till i september för när alla ska på semester kommer jag utan tvekan att behövas på både den ena och den andra avdelningen. Det är en sak som är säker. Booyah!

Grattis till Joey som fyller 20 år idag! Hope you´ll have a lovely day my apartment-mate!:)
Dagens låt är oslagbar, vem i glödhetaste helvete kan motstå att svänga sina lurviga i takt med den? Ingen-ingen-ingen!

"You´re the first, my last, my everything"/Barry White.
(spoken)
We got it together didn't we
We've definitely got our thing together, don't we baby?
Isn't that nice?
I mean really when you really sit and think about it
isn't it really really nice?
I can easily feel myself sliping in more and more ways
in a simple world of my own
Nobody but you ... and me
We got it together babe


My first, my last, my everything.
And the answer to all my dreams.
You're my sun, my moon, my guiding star.
My kind of wonderful, that's what you are


I know there's only, only one like you.
There's no way, they could have made two
You're all I'm living for,
Your love I'll keep for evermore,
You're the first, you're the last, my everything.


And with you I've found so many things
A love so new only you could bring
Can't you see if you,
You'll make me feel this way.
You're like a first morning dew on a brand new day.


I see so many ways that I can love you,
Till the day I die.
You're my reality, yet I'm lost in a dream.
You're the first, the last, my everything


*** Instrumental ***

I know there's only, only one like you.
There's no way they could have made two.
Girl you're my reality
But I'm lost in a dream
You're the first, you're the last, my everything

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback