Rapport från far

Nu är jag alltså och passar mina blodtörstiga hundar, tidigt utav helvete fick jag gå upp också. Klockan 5 i morse ringde klockan vilket är alldeles för tidigt för en arbetslös kvinna som jag. Mikael tyckte dock att det var kul att jag inte fick någon sovmorgon idag- den räven.

Ceasar och Selma blev  helt galna när jag kom som vanligt. Man lär sig rätt snabbt när man umgås med hundar storlek XL att det bästa man kan göra är att luta sig mot ytterdörren när man kommer in, för annars åker man i backen direkt. Sedan fick dem varsin renpinne (JA, det heter renpinnar) att tugga på och sedan var dem tysta och relativt nöjda. Nu ligger dem faktiskt ner och sover räv båda två, lovely. Det är så skönt när dem är stilla och inte buffar bort mina armar från tagentbordet när jag försöker skriva att jag inte vågar kila in i köket och göra en macka, för då vaknar dem direkt,
Jag håller på att övertala Mikael att vi ska skaffa hund sen när vi köper hus, och jag har lyckats få honom att säga ja på fyllan så jag beräknar det hela som klart. Är sugen på en liten Jack Russell, det verkar bekvämt och bra trots att småhundar egentligen inte är min grej. Men just denna rasen är inte alls lika fjolliga som de flesta knähundar.


Nej, nu ska jag fortsätta snoka runt lite bland pappas filer, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0