Irriterande!

Har insett en sak som är väldigt irriterande, och det är när en grupp människor exempelvis sitter och diskuterar en teveserier, alla är väldigt uppspelta och engagerade i karaktärerna (exempelvis "Ullared" som gick på femman). Och sen kommer plötsligt någon och säger "men herregud, det fattar ni väl att det bara är skådespelare, ingen är ju sådär på riktigt". Och sen ser alla plötsligt väldigt ledsna ut- och jag har svårt för när människor ser plötsligt ledsna ut.
Ett liknande scenario är om någon har med sig vad h*n tror är ett väldigt nyttigt livsmedel till lunch till exempel och någon viktigpetter kommer och påpekar att hon har minsann läst att det inte alls är nyttigt utan har mer socker och skit i sig än coca cola. Då blir folk också ledsna, och snopna.

MEN, sen finns det ett tillfälle då jag själv inte kan hålla käften, och det är dessa förbannade vandringssägner. Sen jag började jobba här har jag hört den där förbannade historien om den lilla flickan som blir bortrövat i varuhuset och som sedan hittas med rakat huvud och pojkkläder i ett omklädningsrum i källaren hoppat upp som samtalsämne titt som tätt.
Det är ett jävla mirakel att inte ALLA hört den än och att inte ALLA fattar att det inte är sant, för när man säger det skakar alla på huvudet och säger "nej, nej det är sant jag lovar". Och när man ifrågasätter VARFÖR denna fasansfulla nyhet inte varit på löpsedeln i samtliga dagstidningar utan bara kan ses i ett jävla kedjemejl så försöker alla prata bort det och blir skitsura. Senast pratades det om att det hänt på IKEA och när jag sa att samma fejkhistoria funnits innan fast om Gekås så försvarar sig folk med att: "ja, det där på Gekås var ju fake, men den här gången har det VERKLIGEN HÄNT!".
Suck. 

Kommentarer
Postat av: Kristin

Haha. Ja, men det ääääär sant, det var faktiskt deras systers kompis mosters hundvakt som berättade det!

2010-02-18 @ 07:35:36
Postat av: Jenny

Haha, den historien fick jag berättad för nån månad sen. Hon som berättade den visste att det var säkert eftersom hennes mamma hade varit på Ikea när det hände!! Jag hann ju bli alldeles till mig, och helt nervös, innan jag dagen efter fick ett sms av min kompis "det var visst inte sant..."

2010-02-18 @ 11:19:50
URL: http://majaochjag.blogspot.com
Postat av: Akå

Haha, en kompis berättade det för mig för några månader sen. O jag har trott att det var sant hela tiden. Fan vad lurad jag känner mig..!

2010-02-18 @ 11:32:27
URL: http://sommaraster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0