Moas första födelsedag!

Åh vilken mysig dag vi har haft! En vedervärdig natt till trots så har Moa varit på ett alldeles lysande humör, min lilla, stora gullrumpa!

Jag och Mikael smög in till henne i morse med paket, tända ljus och serpentiner. Jag hade köpt massor av ballonger igår som var helt omöjliga att blåsa upp, det var såna där avlånga varianter som man egentligen ska knyta ballongdjur med, och som sagt totalt omöjliga att blåsa upp, satt i evigheter och kämpade med det i gårkväll men icke! (jag är vansinnigt bitter än!).
Moa tyckte det var väldigt skojigt att bli väckt med skönsång och få riva omslagspapper. Hon fick en Iggle Piggle-docka, två filmer med "I drömmarnas trädgård", ett par skor och två bodys av oss. Hon var väldigt nöjd.
Här är skönaste bilden!:



Sen kikade hon på sina nya filmer och myste med pappa i soffan medan jag städade och fixade tårta. Det blev en tårta med dumlefluff och hallon/vaniljsåsmos, ovanpå det marsipan också skrev jag Moa med små strösselnallebjörnar, jag erbjöd Moa både hallon och grädde men hon var föga imponerad, så det blev ingen ettårstårta för henne, lite skönt det för då undvek vi ju sockerchock.
Sen sov hon sin middagslur och vi åkte och handlade. Vi hann precis hem i tid när mamma kom för att fira lillmos. Dom lekte järnet och hon fick jättemånga finfina presenter; en rosa pälskappa (galet söt!), ett par jeans med matchande stickad tröja, en kasperdocka, en bok med pusselbitar i och en sån där Fisher Price-låda där man stoppar i små burkar i olika former i hål, den älskade hon och hon var grymt duktig på att pricka rätt, mammas intelligenta lilla tös!
Sen kom även min far och Moas gammelfarmor förbi en sväng, Moa var rätt trött vid det laget men kämpade tappert på mot sömnen. Av gammelfarmor fick hon en femhundralapp (har inte bestämt mig för om jag ska handla något till henne för den eller om den åker in på sparkontot) och av sin farfar fick hon en vinteroverall från Me too som satt som gjutet, liiite lite för stor än men det är ju några månader kvar till vintern så då kommer den att passa perfekt!
Alla gillade min tårta (yes!) och det var jättetrevligt. Moa har skrattat sig igenom hela dagen, hennes ettårsdag kunde inte ha blivit bättre! På lördag är det "det stora kalaset" som gäller, så imorgon får hon vila upp sig lite från festligheterna, haha.
Tack kära mor och far för fina presenter!













 

Kommentarer
Postat av: Sara(Baypower)

Åh, jag älskar fotot på nyvakna Mosan. En toppensnäcka trots den tidiga morgonen och det ovanliga sättet att vakna på!!!

En sån där låda har Felix också men han har lärt sig att man kan ta av locket och stoppa i klossarna utan lock och sedan hälla ut allt på golvet ;-)

2009-09-18 @ 09:23:49
Postat av: Anna

Så söt hon är på första kortet! Och vilka fina presenter hon fick. Verkar ha varit en perfekt första födelsedag!

2009-09-19 @ 11:00:30
URL: http://rackarungar.blogspot.com
Postat av: Sara

Underbara bilder. :)

2009-09-19 @ 12:02:29
URL: http://metrobloggen.se/grodan09
Postat av: Sandra och Engla

Grattis lite i efterskott lilla Moa...som inte är så liten längre ;) Tänk vad fort det går...kändes ju som om det var igår de var födda tycker jag :D Massa kramar till er!

2009-09-19 @ 21:28:38
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Theres

Grattis än en gång!!

Måste fråga,den där heldressen hon har på sig vad är det för märke? Vart är den köpt, den var huuur söt som helst! :D

2009-09-20 @ 12:27:11
URL: http://theresh.blogg.se/
Postat av: Emily ♥♥

Grattis grattis grattis lill-sötis!!!

2009-09-20 @ 19:12:34
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: bakmammorna

grattis- gud så söt kappa!!! och tårtan var superfin -hittade hit från familjeliv :-)

2009-09-20 @ 21:16:26
URL: http://www.bakmammorna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0