Söndag

Nu ligger fjärt och sover, det blev sent idag eftersom mina kära svärföräldrar tittade in med blåbärspaj och gick för en liten stund sen. Jösses vad gott det var! Jag som inte ens gillar paj (avskyr konsistensen på pajdeg som sakta, sakta glider ner i halsen när man sväljer den...). Men den här var ruggigt god!
Moa var SÅ glad när dom kom och sen satt hon och kramades med farmor i typ en kvart och glömde bort hur hyperaktiv hon i själva verket är, haha.

Vad har hänt i helgen då?
I fredags var vi och shoppade loss lite, dom har byggt ut köpcentret på Frölunda Torg och det var olyckligtvis invigning när vi kom dit, så det var fullsmockat med folk överallt och utanför Hemköp stod flera hundra (kändes det som...) åpna penisonärer som ville in och få en gratis kopp kaffe.
Men inne på Lindex var det lugnt i alla fall tack och lov. Mosn fick ett set med en blårutig blus och mörkblå tights, en liten jeanskjol med volang och en liten pälsväst som jag tror att jag ska byta till en kofta, den satt inte bra på vår speta till tös, hon är smal och VÄLDIGT lång. Själv fick jag ett par nya strumpbyxor och en sminkborste eftersom min gamla varit borta en evighet. Jag hatar att lägga pengar på sånt där så jag har applicerat puder och rouge med en svamp nu ett bra tag. Det blir inte snyggt.
Sen gick vi vidare till Öppna Förskolan där dom hade brödbakardag och lekte vilt. Eller Moa lekte i alla fall och jag hasade efter och kontrollerade så att hon inte misshandlade eller blev misshandlad av något annat barn. Moa har en ful ovana att smälla igen varenda dörr hon ser, och det är bara en tidsfråga innan någon oskyldig kotte blir klämd. Sen var det sångstund med såpbubblor- fredagar är tydligen bubbeldagar, väldigt festligt! Mosan blir HELT galen på sångstunderna, hon dansar hej vilt och sitter inte still en sekund, i fredags ställde hon sig i yogaställningen hunden (ni vet, på alla fyra med rumpan i vädret) och asgarvade hela sångstunden.

Igår blev det en snopen dag. Mikael jobbade extra och skar sig i benet med en mattkniv och när han kom hem och fick av sig dom blodiga byxorna så var där ett jävligt äckligt, gapande sår. Jag kräktes lite inombords när jag gjorde rent det och konstaterade att det nog måste sys, han ringde sjukvårdsupplysningen och visst var det så. Så han fick åka till akuten och fixa det, vi stannade hemma för att slippa träffa sjuklingar med svinis-baciller.
Men det gick hyfsat fort i alla fall och sen hade vi myskväll och tittade på min favvofilm- Pulp Fiction. Den är ganska oslagbar.

Just det, måste svara på kommentaren jag fick av Linn, bättre sent än aldrig:
Nej, jag hade inte heller ont mellan krystvärkarna. Krysta var typ det härligaste jag gjort i mitt liv i kontrast till öppningsvärkarna, hehe. Men skrattade och småpratade gjorde jag då inte, jag sög på min lustgasmask som jag blev tillsagd och halvsov! Från 5 cm fram tills Moa var ute var det inte minsta antydan till fnissade från min sida (eller från stackars skrämda Mikael).
På tal om det så ska jag försöka undvika lustgasen till nästa förlossning, den gjorde mer skada än nytta. Först hade den rätt effekt, alltså att jag glömde bort hur ont det gjorde för att jag blev snurrig i skallen, men sen gjorde den bara att jag tappade kontrollen och blev så jävla, jävla rädd- kunde inte fokusera utan trodde bara att döden närmade sig:). Så nästa gång ska jag i alla fall försöka låta bli den, i alla fall om jag flippar ut som sist.

Ett par väldigt bedårande bilder:




Kommentarer
Postat av: Linn

Samma här, lustgas är inte min grej. Jag kände ingen skillnad alls:/

2009-10-25 @ 21:40:49
Postat av: Josse

Svarar här... :)



Tyckte det vindskyddet var så smart i o med att Vincent hoppar så mkt i o ur vagnen och så blir det ju massa grus. Vet bara förra året, en hel sandlåda i åkpåsen :D Får väl tvinga någon att sy till mig om jag inte hittar något liknande billigare :P

2009-10-26 @ 13:36:47
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Angelica - En annorlunda ung mamma.

nu handlade ju inte inlägget om att man e tråkig för att man inte ger sina ungar glass. läs det igen så kanske du förstår vad jag vill komma fram till.

2009-10-26 @ 13:38:05
URL: http://enkärlekssaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0