Utelek

Lillmos sov oroligt inatt så hon fick komma över till sina gamla mamma och tvångskramad till sömns, och idag fick jag förklarningen. Två små, små vita piggar syns i överkäken så nu är båda framtänderna på gång ut samtidigt! Hon har sovit lite knöligt de sista nätterna men i övrigt har hon inte varit gnällig alls så den här tandsprickningen har gått förvånadsvärt smidigt! Herregud, när dom två tänderna hon har i nederkäken varit på väg har det ju varit skrik och panik för fulla muggar.

Idag har vi varit på ÖF igen, men jag har ju varit krasslig så jag valde att inte gå in och hosta på bebisarna, utan vi stannade ute på gården. BIG MISTAKE att ha på sig höga klackar i sand och vått gräs kan jag lova, det hade jag inte en tanke på innan, nybörjarmamma som jag faktiskt är.
Moa fick gunga och kika på dom andra barnen som lekte, sen hämtade jag en massa käcka spadar och hinkar och sandiga traktorer till henne för att även hon skulle få gräva loss lite, men nä. Hon hatar verkligen sant, det är bara att acceptera. Så fort hon skulle förflytta sig och satte händerna i sanden rös hon och skällde på sitt bebisspråk, så vi fick åka rutschkanan typ 300 gånger istället, hon tyckte att det var lite läskigt att sitta där uppe, men tjöt av skratt varje gång hon vågade släppa så att hon åkte ner (jag fick dra henne lite i skon några gånger för att hon skulle våga får erkännas, det är trots allt en försiktigt ung dam.
Jag tycker att det är skitsvårt att veta hur man ska klä henne nu, idag fick hon ha sin vanliga jacka och allvädersbyxorna till det, men jeansjackan kommer snart vara för kall och jackan till allväderssetet är på tok för stor. Kan det inte bara bli vinter nu så att hon kan använda sin fina overall? Det börjar väl bli dags att ta fram åkpåsen också- det retar mig lite nu att vi har en RÖD åkpåse till en ROSA vagn men vad fan, det får funka. Och hur håller man åkpåsen ren när hon kommer ha skitiga skor och sånt på sig? Dagens i-landproblem. Tänk vad lätt det var förra vintern när man bara stoppade ner henne med mössa och fleeceoverall i åkpåsen också bara låg hon där, herregud hon SOMNADE ju till och med i vagnen ibland- det hade varit en sensation nu!

Just det, jag har tydligen fuskat med dieten också. Jag visste ju att man inte ska äta frukt i stora mängder men någon då och då trodde jag var okej, så jag köpte en apelsin idag- var tvungen att köpa något för jag höll på att dö av godsakssug i mataffären. Men nej, en apelsin är 10 kolhydrater och inte okej. Så nu surar jag.
Har även upptäckt att man INTE får äta Becel-smör och det har jag ju ätit mängder av. Suck.
Dagens LCHF-meny:
Frukost:
Pizzaslice sen igår (Moa åt typ upp allt också, så det blev en liten slice).
Lunch:
Kålpudding (gjorde en rejäl laddning igår!).
Middag:
Köttfärsgrattäng med spenat.


Här är bilder från dagen:

Glad gungbebis äter på möss-snöret:




Försöker fly från äckliga sanden:



Favoriten rutschkanan:


Kommentarer
Postat av: Din egna lilla stylte - Emelie

Bregott eller riktigt smör skall det vara. Och dessutom är det mycket godare:)

2009-10-05 @ 20:18:31
Postat av: Sanna

Hejsan!

Läste att du har börjat med GI/LCHF, om du vill ha råd, tips eller vad som helst så kan du kika in min blogg. Den handlar bara om GI och jag hjälper andra till att lyckas.



Ha en bra kväll!

Mvh Sanna

2009-10-05 @ 20:47:42
URL: http://www.giblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0