Friday

Är fortfarande hängig som fan, det här är en VÄLDIGT mystisk förkylning. Huvudet dunkar, näsan svider, jag har ont i nacken och ryggen och känner mig yr och illamående hela tiden. Men det blir bättre i alla fall, och lillmosan verkade klara sig undan trots allt för hon sov som en prinsessa inatt- det tackar vi för!

Oh, oh, oh! Måste ju berätta att jag hade gått ner TRE kilo när jag vägde mig i morse! Det tycker jag är grymt bra på bara fyra ynka dagar (speciellt när dieten gör en förstoppad, haha), jag blev helt paff! Men som sagt, bara att lägga av att halsa all cola som jag vanligtvis gör kan säker resultera i närmare 10 kilo kan jag tro, det finns väl knappast något som är så onyttigt.
Måste ju erkänna att jag var JÄVLIGT bitter idag när vi åkte och handlade. Jag är inte bara sjuk och får en chock varje gång jag ser min mjölkvita hud och fiskglansiga ögon i spegeln- jag fick inte ens unna mig något gott som tröst! Men jag köpte i alla fall lite smaksatt Ramlösa istället för att dricka mitt tråkiga vanliga kolsyrade vatten- det blev Skogshallon och Jordgubb Lime. Och sen blev det lyxig, svindyr rostbiff att smaska på och ingredienserna till Guacamole som man kan doppa grönsaker i. Enligt dieten får man äta nötter, men vi stod jättelänge vid naturgodis-hyllan och hittade inte en enda nötpåse som innehöll mindre än typ 24 g kolhydrater. Buhu.
Igår bakade jag oopsies, ett slags låtsasbröd, saknar bröd som fan! Jag trodde att jag skulle misslyckas för det var avancerade moment som att separera vitorna från gulorna och liknande, men det blev skitbra! Ska lägga upp lite matbildet och kanske recept om någon är sugen?
Dagens LCHF-meny:
Frukost:
Omelett med skinka och grönsaker sen igår.
Lunch:
En hamburgar med oopsiebröd, med ost, majonäs och gurka.
Middag:
Fläskfiléskivor med lök, svamp och bacon i en sås på creme fraiche och soja.

P.s Just det, Moa är så jävla grym! Nu har hon lärt sig att kamma sig om man ger henne en kam. Visst, hon missar själva håret ibland och fäktar ovanför huvudet, men ändå! D.s

Kommentarer
Postat av: Emelie

vill gärna ha recept på brödet =)

2009-10-02 @ 23:15:48
Postat av: Magdalena

ja till recepten!

2009-10-03 @ 00:01:22
Postat av: Soffy

Vill också har recept! Och sötingen som kammar sig :)Blev lite nyfiken om det där med nötter och kikade här http://www.alltomlchf.se/maten/notter/ Makadamianötter brukar de ha på Lidl, även många av de andra!

2009-10-03 @ 13:45:06
URL: http://tillsoffy.blogspot.com
Postat av: Soffy

Och...krya på dig!

2009-10-03 @ 13:45:29
URL: http://tillsoffy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0