Söndag

Igår var vi hemma hos mamma och Lars (och lillasyster såklart!) och käkade middag. Inget Halloween-firande för vår del, märker att det är många som hakat på det där och blir faktiskt lite sugen på att skoja till det lite själv de kommande åren så att lillfjärt får klä ut sig till monster och sådär. Traditioner är festligt!

Vi käkade löjligt god älggryta och blåbärspaj till efterrätt och Moa levde loppan som vanligt, hon fick en STOR UpsyDaisy-docka och ett pussel av mormor och blev väldigt förtjust.
På vägen dit var tanken att hon skulle sova sin middagslur i bilen. Tror ni att ungen somnar? Nej då. Vi bestämde oss för att åka en omväg och svängde av mot Frillesås istället. Tror ni att ungen somnar? Nej. Vi fick åka runt i tassemarkerna en bra stund innan hon till slut somnade, och sen åkte vi en omväg på kanske 40 minuter för att hon skulle få sova en stund också. Men det var det värt, för då sov hon sött och vaknade pigg och alert.
Vi hade det väldigt trevligt även om jag och Mikael åt tills vi trodde att vi skulle spy som vanligt och knappt kunde gå. Övervikten är inget direkt mysterium.
Moa lyckades med bedriften att inte förstöra någonting hör och häpna! Men då hade jag ju hunnit springa ett varv och plocka bort det mest i bebishöjd. Däremot råkade mamma välta en lampa med glasskärm som gick i tusen bitar när hon skulle rädda den från Moa-attack.

Vi åkte hem precis innan den började mörkna, tog vägen förbi videobutiken och hyrde en skräckis och en Johan Falk-film. Sen åts det chips som vanligt och vi satt och kikade genom fönstret och fnissade åt alla fyllon som vinglade upp för backen på vägen utanför. Natten var helt okej, förutom ett gäng gallskrikande fjortisar som hade den dåliga smaken att sätta sig på bänken utanför och ja- gallskrika. Hade det inte varit så läskigt med tonårstjejer hade jag velat gå ner och knäcka nacken på dom för att dom väckte min bebis och definitivt höll mig vaken.

Här är två festliga bilder:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0