ÖF-fotot är här!

Idag på ÖF hade fotografen kommit med bilderna! Redan! Herregud, han var ju där i torsdags och fotade, det var ruggigt snabbt jobbat- speciellt om man jämför med svindyra fotografen i stan som vi var hos, dom bilderna var äntligen färdiga igår när jag ringde.
Åh så fin hon blev! Hon är ju ALLTID fin såklart men hon strejkade ju under fotograferingen men ändå lyckades han fånga ett litet, lite leende på bild. Och det var ju ren tur för bara sekunderna innan så stack hon ju ut darrläppen och jag fick rädda situationen genom att hoppa upp och ned och vifta med den där förbannade ekorren. Men det var värt varje hopp och studs eller vad säger ni? Jag ÄLSKAR den lilla handen vid hakan!



På ÖF var det trevligt som vanligt. Dock har det kommit en ny elak pojke nu, han är TRE ÅR och bara slängde ner Moas kompis Viking som precis fyllt ett när han klättrade upp på den stora träbilen där pojken satt. Vikings mamma flög dit och räddade honom och väste till mig att den där ungen gjort precis samma sak igår. Killen dök upp i lekrummet sen när jag och Mosan var där, Moa roade sig med att stoppa småbilar i en sån där tunnel som man kryper igenom och jag satt i försvarsposition hela tiden ifall att han skulle få för sig att puckla på henne.
Det gjorde han dock inte, DÄREMOT sen när vi skulle gå hem så satt jag och klädde på Moa i hallen, precis bredvid den där träbilen igen och där satt pojken. Då kom en supergullig liten tjej som heter Inez vinglande, hon är väl kanske 10 månader nu och i mina ögon pytteliten, hon började pilla på en liten knapp på sidan av bilen och ställde sig upp för att nå och jag såg hela tiden att ungjäveln gjorde sig beredd på att dänga till henne så jag skrek till honom "DU FÅR INTE PUTTA HENNE, VAR FÖRSIKTIG!" och han bara flinade åt mig och när jag stod på ett ben och tog på mig stöveln så passade han på, jag skrek "NEEEJ, AKTA!" i högan sky och Inez mamma hann precis fånga henne innan hon ramlade i backen.
Då dök även pojkens mamma upp och vad gör hon? Hon ler lite dumt och säger "Meeen, kan inte dom andra barnen också få leka lite" och ler ännu dummare. Vad fan? Hade Moa gjort så när hon var tre år gammal hade hon inte bara fått skäll, jag hade plockat ihop våra grejer och gått därifrån omedelbart så att hon lär sig att man slår inte någon, och speciellt inte bebisar. Nu är Mosan 14 månader och fattar ingenting när man säger åt henne, men jag gör det ändå, är hon framme och viftar någon i ansiktet så säger jag till bestämt att så gör man inte, och sedan flyttar jag på henne om hon inte kan låta att talla på någon annans leksak eller liknande.
Den där mjäk-mamma lär inte få det speciellt lätt när hennes elaka treåring växer upp och blir en stark tioåring- eller till och med tonåring.

På tal om något helt annat så har jag ett tillfälligt jobb på gång nu när Mikael ska vara pappaledig. Det är väl inte HELT spikat än så jag väntar med att berätta detaljer. Spännande ska det bli i alla fall!

Kommentarer
Postat av: E m i l y ♥♥

Visst är det vidrigt när mammorna inte säger till ordentligt till så stora barn som ger sig på små försvarslösa bebisar? Jag blir slåss-sugen av sååååånt-.- Hahahn nä men nästan!!

2009-11-24 @ 16:44:59
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0