Måndag

Fy fan, det är värsta stormen med ösregn här, jag stoppade Mosan i selen och begav mig till Frölunda i morse- då regnade det inte men det gjorde det GIVETVIS när vi skulle hem, och jag hade inget paraply med mig. Löste det så käckt att jag tog på mig jackan bak och fram, så att jag var varm och ärmarna och hela Moa täcktes av jackan, sen blev luvan som ett litet tak över huvudet på henne. Hellre en blöt fläskig mammarumpa än en blöt bebis.
Hur som helst så skulle jag till nyöppningen av Gina på Frölunda Torg men icke då- det var det tjugoSJUNDE dom öppnade och inte idag. Då blev jag sur. Tröstshoppade en glansig svart tunika från Vila, ett nytt rouge och sånt där svindyrt schampo som dom hade jätterea på inne på Åhlens. Var även inne på Lindex som vanligt, kikade efter dom nya prickiga velourleggingsen från Bamse som inte fanns, den söta grå julklänningen fanns inte heller. Får lite panik nu, dom kan väl inte ha slutat sälja den? En julklänning borde väl rimligtvis kunnas köpas åtminstone till lucia?

Helgen sprang förbi väldigt fort. Mamma var här i lördags och hade med sig underbart god gryta och en bok till Moa med hennes kära "Iggle Piggle"-figurer. Det var väldigt trevligt, jag passade på att slå in julklappar medan mamma lekte järnet med Mosan som var på ett ypperligt humör och promenerade omkring hela tiden, som jag skrev.
Igår gick hon dock nästan inget alls, så man blir lite förvirrad. Jag misstänker att det är som såhär; sålänge hon tar sig fram snabbare genom att krypa eller hoppa på knäna så är nog inte det här med att gå sådär vrålintressant, hon måste nog bli lite tuffare först innan hon sätter igång på allvar. Men äntligen kan hon! Måste säga att det är skönt att hon är såpass försiktig ändå, för nu är hon stabil och har inte ramlat en enda gång när hon gått, hon sätter sig ner så försiktigt så. Mindre bulor och blåmärken= Glad bebis= Glad mamma.
Men ÅH så sött det är när hon promenerar runt, hon kör den bredbenta "långfärdsskidor"-stilen och glider liksom fram med en fot åt gången. 

Nu ska jag snart ringa fotografen och ta reda på om vi kan få hämta våra bilder i ÅR. Tre veckor har det gått nu, det är ju löjligt.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0