Ullared

Har inte fått en sekund till övers för att skriva idag då min kära dotter valde att ta sin morgon-tupplur NU istället för vid klockan 09 som hon brukar. Har vaggat, gungat, buffat i rumpan, nynnat vaggvisor, suttit böjd över spjälsängen, legat med henne i min säng och försökt söva henne där, lekt som en tok för att få henne trött och slutligt gått en lång promenad för att hon ska somna MEN ICKE. Nu sover hon i alla fall, förhoppningsvis en bra stund. Pust!

Igår var jag i alla fall med mamma i Ullared istället för i morgon, vi flyttade fram visiten då herrn ändå var ledig igår. Åkte tåget till Kungsbacka där jag mötte upp mor och åkte vidare.
Innan vi begav oss in på GeKås besökte vi en sex-outlet som låg bredvid, det var den där Martinshop som hade utförsäljning. En något udda upplevelse att titta på sexleksaker med sin mamma men hon var så nyfiken och hade aldrig varit inne i en sådan förut, haha. Det var dock ett rätt trist utbud (mamma verkade road i alla fall) och jag fick med mig en gratistidning med diverse snusk till herrn i huset. Sen var vi även inne på en MQ-outlet och tro det eller ej, min älsklingsaffär Scorett hade även dem en outlet! Hade fan seriöst gladeligen tagit med mig 95% av alla skor som såldes där inne, blev nästan tårögd av lycka. Det blev dock bara ett par, ska se om jag kan fota senare. Söta svarta skor i alla fall, som redan gett mig ett hemskt skoskav. Men den som vill vara fin får lida pin.

Inne på Gekås köptes följande:
- En miljon schampooflaskor, balsamflaskor, pumptvålar och tandkrämstubar.
- Våtservetter till barnets stjärt för nästan 400 spänn (det blev mååånga våtservetter).
- Hårfärg.
- En stavmixer, tjoho!
- Massor av pyjamasar och strumpor till lillfis, skitbra utbud på strumpor med halkskydd! Alla är visserligen väldigt färgglada med diverse björnar och hundar som skär sig lite mot kläder men det är faktiskt BARNSTRUMPOR. Fick även köpt ett par Hello Kitty-sockeplast som kan vara bra när hon ska börja stå på benen.


- Två skitsöta klänningar från Alfons (såg ett alfons-set med munktröja och mjukisbyxor som jag ångrar lite att jag inte köpte, kunde vara käckt att ha i höst).


- En rödvit klänning och en blommig tunika samt två par leggings med spets nedtill, rosa och vita.
 

- En skjorta och en t-shirt till Mikael (och massor av strumpor och kalsonger som vanligt...).
- Behåar till mig.
- Nya nappflaskor och även en flaska som ser ut som en blandning mellan pipmugg och nappflaska som bebisen kan hålla själv från MAM, Moa älskar den hittills.
- Massa flaskor med roliga smakblandningar till Soda Streamern.
- Mamma köpte en gunga till Moa som hon ska sätta upp hemma hos dem och även tre små ankor i ett snöre som man drar i och så ropar ankorna "Kvack, kvack, kvack KVACK KVACK".


- Ett set med plastburkar som bebisar älsar att pilla med och en helt meningslös trä-sköldpadda från Brio. Missuppfattade det totalt, på paketet verkade det som om sköldpaddan vaggade fram på egen hand men det visade sig att den bara rör sig när man puttar på den... Nåja, Moa kanske tycker att den är kul ändå.
- En plastbok man kan leka med i badet med en krabba som sprutar vatten, hehe.
- Ett parasoll till vagnen.
- Typ hela jävla sortimentet med diverse godis.
 
Hela kalaset gick på en hel del pengar, som vanligt. Men nu står vi väl oss ett tag hoppas jag.
Det var hemskt trevligt att få komma iväg lite i alla fall, tack mor för en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0