Lillrumpan åtta månader!

Ja jösses, nu är hon en månad äldre igen- sanslöst! Bara fyra ynka månader kvar till ettårsdagen, jag skulle ljuga om jag sa att det inte skrämmer mig.
När prinsessan har vaknat ska jag plåta lite åttamånaders-bilder och skriva en liten lista på allt världens duktigaste tjej har lärt sig by now. Idag väckte hon oss inte förrän kl 9 i morse, bara en sån sak är ju värd att hylla!

Igår var jag en sväng i Frölunda på morgonen och handlade lite. Köpte faktiskt ett graviditetstest som TACK OCH LOV inte var positivit, äter man p-piller är det ju faktiskt så att man inte föredrar en bulle en ugnen. Men jag har mått så himla konstigt det sista, har varit illamående och yr i huvudet och brösten har gjort ont och verkat bli större (kanske en naturlig effekt av att jag blivit fetare...). Har inte missat att ta ett enda piller, men härrodagen fick jag en lite mellanblödning som en blixt från klar himmel så jag tänkte att det var lika bra att testa. Tänk vilken ångest jag hade fått om det varit positivt nu när jag snusat (mycket!) och även druckit några enstaka cider! Nej, det räcker med en bebis i den här familjen tills vidare.

Vi fikade lite på gräsmattan senare och jag försökte få lite färg på mina håriga ben. Men nej, det är inget sommarväder här i götet hur gärna jag än vill inbilla mig det, den enda som var nöjd och inte frös var Moa men jag och Mikael satt och huttrade och stirrade sorgset på varandra så vi gick in ganska fort.
Kvällen spenderades med att titta på Robinson förstås och sedan även skittråkiga ESC. Tyckte att det bara var ballad efter ballad efter ballad. Jag hejade något otippat på Rysslands bidrag med den hysteriska tjejen vars ansikte var på massa olika tv-skärmar, jag gillade henne. Tyckte att den lille gutten från Norge var rätt charmig han också, men blev rätt förvånad över att han vann. Jag tycker att det är mycket roligare att titta på sjuka bidrag eller åtminstone tjejer med fina klänningar. Tjejen som sjöng med Arash var ju sjukt söt!
Orkade inte hänga med genom omröstningen utan satt vid datorn och slötittade istället och åt vinäger-chips.

Just det, i fredags tittade vi på två hyrfilmer varav den ena var "The spirit" med Samuel L Jackson, Scarlett och lite annat känt folk. Det var nog den sämsta jävla dyngan jag sett, HYR INTE DEN. Och då menar jag inte att "smaken är som baken" för det finns ingen möjlighet att NÅGON kan tycka att den var bra. Vi blev till och med varnade av killen i videoaffären men var dumma nog att hyra den i alla fall. 
Tur att vi även hyrde en mysig tjejfilm med Meg Ryan så att inte kvällen blev helt förstörd.
Så här somnade Moa i fredags, hon har aldrig någonsin däckat av på ett sådant sätt förut. Antar att även hon blev less på Spirit-filmen, jag klandrar henne inte:

 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag älskade den filmen, The spirit, helt i min smak, precis som jag älskar sin city. :)

2009-05-20 @ 00:06:11
URL: http://memsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0