Blogga or not blogga?

Funderar lite, lite på att kanske lägga ner bloggandet. Det är segt med uppdateringar och det är relativt segt med kommentarer så bombadera mig med sådana nu så att jag inte tappar lusten totalt!

Efter ett par goda nätters sömn är nu lilla sömnmonstret tillbaka. Hittade henne åter igen i fotänden på sängen på alla fyra- eller om hon satt upp? Minnet är inte på topp klockan 2.30 på natten. Flyttade tillbaka henne till ursprungsläget och stoppade om henne med täcket och det var faktiskt lugnt och tyst ett tag och jag rasade ner i sängen och gjorde mig beredd på att sova vidare. Icke. Flög upp och ned som en jojjo för att lägga bebis på plats när hon krälade iväg, satte sig upp och stod på alla fyra.
Gav upp och hon fick käk, allt verkade vara frid och fröjd men efter en stund vaknade hon och vrålade gång på gång så hon fick sova hon mig helt enkelt. Så värst mkt sömn blev det väl inte får erkännas, dels för att hon är en vilde i sömnen och mest för att jag inte kunde koppla av med rädsla för att hon skulle vakna och få för sig att kräla iväg och trilla ner på golvet utan att jag märkte det. Suck.
MÅ DESSA TÄNDER PLOPPA UPP SNART SÅ ATT VI KAN FÅ LITE LUGN OCH RO I HUSET. OCH MÅ DESSA NATTLIGA ÄVENTYR BERO PÅ TÄNDER SOM ALDRIG VILL PLOPPA UPP.

Har de senaste dagarna känt mig aningen ensam. Ensam är väl det sista jag är egentligen med tanke på att jag har en grodunge att ta hand om 24 timmar om dygnet och en härlig karl som aldrig viker från min sida men jag saknar helt kompis-biten. Den enda som jag träffar hyfsat regelbundet är ju Ve.
Jag VET att alla har fullt upp och inte minst jag själv som har en bebis att ta hand om men det känns ändå deppigt emellanåt, snubblade på en tråd på familjeliv.se där en tjej var skitledsen över att hon inte hade fått någon möhippa inför sitt bröllop och blev alldeles gråtfärdig och barnslig och fick ett antal panikslagna tankar om att TÄNK OM INTE JAG FÅR NÅGON MÖHIPPA... Hehe.
Det verkar vara en svår kombo det här med att vara förälder och ha ett socialt liv. Trodde att det skulle funka hyfsat bra att kombinera det hela men jag vette katten, och svårare lär det väl bli när vi tar vårt pick och pack och flyttar ut på vischan.

På tal om något helt annat så ska jag till Ullared med min mor nästa vecka, fan vad nice! Vi har redan börjat skriva en lååång lista på allt som ska inhandlas, jag blir helt lyrisk av bara tanken. TÄNK vad löjligt mkt pengar man sparar in när man storhandlar där istället för våra hutlösa notor på skit-Hemköp på Frölunda torg eller diverse mindre snabbköp. Så nu ska här hamstras på allvar. Prioritet ett är våtservetter, tvål, schampoo och ett parasoll till barnvagnen (hoppas, hoppas att det finns!).
Nu ska skåpen bli fyllda igen hemma hos familjen Ivemalm-Quick, fan vad nice. Moa får stanna hemma och brottas med sin far, det är det roligaste hon vet. Sen ska man väl inte underskatta värdet av en bebisfri shoppingtur heller, det är lite svårt att koppla av när man har en uttråkad bebis som ormar sig i vagnen och sliter tag i varenda liten pinal man rullar förbi.

Kommentarer
Postat av: Isabella

Du får absolut inte sluta blogga - dina inlägg är ju höjdpunkten varenda gång!

2009-05-05 @ 14:03:06
URL: http://annaisabellathell.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du får veeeeerkligen inte sluta blogga!

Jag är inne här minst 1 gång om dagen, så otroligt kul att läsa om Moas framsteg :)

Kram

2009-05-05 @ 17:47:16
Postat av: Emma

Du får ABSOLUT inte sluta blogga! Jag rent ut sagt älskar din blogg, den är en av mina absoluta favoriter!!!!

2009-05-05 @ 19:15:23
Postat av: Kajsa

NEJ sluta inte, har ju följt din blogg aktivt sen jag låg inne på östra i maj förra året, please.......

Keep up the good work.

KRAM

2009-05-05 @ 20:20:27
Postat av: Emmi

Nej du Soffan, du får inte sluta blogga. Det är ju tyvärr det enda sätt vi har kontakt på nuförtiden. För jävligt helt klart, men det blir väl så när man lever olika liv. Sorgligt, men sant. Lyft luren och ring någon dag om du är sällskapssjuk:) Puss//Din Stylte i evig tid

2009-05-05 @ 21:17:53
Postat av: Sara

Nej inte sluta! Följt din blogg länge nu, den längsta jag följt skulle vara väldigt tråkigt om du försvann :(

2009-05-06 @ 18:21:22
Postat av: akå

jag har hängt med din blogg sen du bloggade på lunarstorm. vore jättetråkigt om du slutade blogga! så roligt att läsa om moas alla framsteg!

2009-05-07 @ 23:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0