Nej, nu jävlar...

Borde väl egentligen bara ignorera följande kommentar men jag kan bara inte, trots att jag är alldeles för trött för sånt här jävla trams.

"Hur fan kan man ha en sådan inställning att flickan inte ska få mat på natten om hon är hungrig.. Tänk om någon skulle neka dig att få mat när du är hungrig.....
Har man den inställningen skulle du aldrig skaffat barn.. SÅ HÄR ÄR LIVET NÄR MAN HAR BARN ACCEPTERA DET........."

Kära ANONYM (misstänker faktiskt att det är samma rabiata kärring som blev så vansinnigt upphetsad av ordet mongo för ett tag sedan). Jag har ett alldeles underbart lite flickebarn, ett friskt barn på sex månader som ligger HÖGT upp på tillväxtkurvan. Ett barn som äter cirka 900 ml ersättning per dygn och två mål mat med efterrätt, hon äter så mycket mer än sina jämnåriga att jag börjar undra om jag inte övermatar henne en aning.
Vidare är hon ett barn som haft en dygnsrytm sedan hon föddes, hon har sovit hela nätter sedan hon var fyra veckor gammal vilket hon behöver med tanke på att hon är väldigt aktiv och sällan sover på dagarna. Hon är ingen nyföding som har behov av näring dygnet runt och hon är heller inget barn som har den dåliga ovanan att vilja äta flera gånger per natt i flera år. Jag vet mitt barns behov.
Hade du läst ordentligt hade du också sett att VI HAR GÅTT UPP och matat mitt i natten nu när hon av någon underlig anledning vaknat. Givetvis plockar vi upp henne direkt och kollar om det är maten som är problemet om hon börjar skrika, jag låter inte mitt barn skrika. MEN, när hon ligger och leker i sängen mitt i natten, pratar med taklampan och roar sig med att försöka klättra i spjälskyddet så försöker jag få henne att somna om. Samma sak om hon ligger och piper eller kravlar och blundar och ser trött ut, då sliter jag inte upp henne ur sängen för att fixa mat direkt, för hon ska lära sig att somna om på egen hand när hon vaknar till, hon ska lära sig att på natten ska det vara tyst och mörkt och då ska man sova.
Hur du väljer att ta hand om dina barn är din ensak, ha det så kul. Och har du fler klagomål på mitt sätt  och vågar stå för vem du är så ska du få se på fan! INGEN, speciellt ingen anonym idiot på nätet har någon som helst rätt att yttra sig på liknande sätt.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Mycke bra skrivt!!

2009-03-16 @ 15:07:14
URL: http://jessicaby.blogspot.com
Postat av: Karin

Men herregud?

Du har helt rätt inställning, jag håller med dig. Och bra skrivet!

Strunta i den där kommentaren, dom som skriver så förstår inte att dom inte gör någon välgärning utan dom bara sårar och gör en förbannad...

2009-03-16 @ 15:26:11
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Emelie

Man kan sitt eget barn bäst så här håller jag med dig till 100 procent. Lite löjligt att skriva en så dum kommentar måste jag säga.

2009-03-16 @ 18:19:18
URL: http://emeliiewallin.blogg.se/
Postat av: Ida ♥

bra skrivet!!

2009-03-16 @ 19:35:56
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej! Kikade in av en ren slump, men kolla upp IP-adressen, om den är den samma som sist, så har du samma idiotiska person som kommenterar. Släng gärna ut den på bloggen också, så ska du se att hon/han nu försvinner. =D Vore rätt kul faktiskt!



Trevlig kväll!

2009-03-16 @ 22:12:23
URL: http://www.onlyme.se
Postat av: Angelica

Jag har inte själv några barn och många skulle säkert tycka att jag inte har så mycket att säga till om när det gäller barnuppfostran. Men jag tycker att så länge en själv och barnet mår bra gör man väl inget fel. Precis som vuxna är barn olika, de har olika behov och personligheter. Så att säga att man inte borde skaffa barn för att man inte följer samma rutiner som en själv känns bara fånigt.

2009-03-16 @ 22:27:27
URL: http://denlillatrasdockan.blogg.se/
Postat av: Jenny & Molly

Hahahahaha! Snygg bild :) Säger som Sanna ovan, lägg ut IP-adressen på flashback, de brukar vara duktiga på små hyss...

2009-03-17 @ 11:20:40
URL: http://klutt.blogspot.com
Postat av: FrökenM

Men vad ÄÄR det för knäppis??!! Bra svarat iaf, och hoppas du slipper denna tokiga människa i fortsättningen! Jag tycker du verkar vara en toppen-mamma : )

2009-03-18 @ 17:17:31
URL: http://www.skralte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0