Måndag

Nu är jag tillbaka! Varken hann elle orkade skriva något igår för fullspäckade helgen hade tröttat ut lilla damen som var supergrinig och övertrött, hon har sovit som en sten hela natten sen 21 igår, ljuvligt!

Skippade Baby&barn-mässan i lördags för jag misstänkte att Moa var lite småkrasslig, det visade sig sen rätt fort att jag varit paranoid men givetvis tar man inga risker att åka in till stan och släpa runt henne i gigantiska folksamlingar om man tror att hon mår dåligt, det skulle knappast någon förälder med vett göra. Men det var lite synd för det hade nog varit rätt skoj.
Hur som helst kom mamma och Lina och plockade upp mig och lilla Moset på eftermiddagen sen, var fan tvungen att plocka med mig halva lägenheten, alla bebisprylar fick knappt plats i bagaget. Ju yngre bebis, desto mer packning sägs det ju. Lyckades få med mig alla möjliga növändiga och icke nödvändiga prylar, kom till och med ihåg TANDBORSTE (som jag alltid glömmer) och Moas gosehund. Men tror ni inte att jag glömmer det viktigaste av allt TROTS att jag ställt fram det på köksbänken redan tidigt på morgonen för att inte glömma? Just det, ersättningen. Har med mig ett par tetrapack med färdigblandad men det lilla räckte inte på långa vägar så när vi kommit fram och jag packade ur jätteväskan fick stackars mormor åka igen och köpa mer. Dessutom fanns inte NAN utan bara BabySemp men det funkade bra, som tur är.
Moa var så grymt jävla duktig hela tiden vi var borta, hon har ju blivit så blyg att jag fasade för det hela men hon sa inte ett pip på hela tiden utan var jättego och glad. Burnade loss som fan i gåstolen och njöt av aningen större ytor än här hemma i vår pyttelägenhet. Tog en promenad med syster på kvällen, käkade grymt goda grillspett med fläskfilé och entrocote och sedan somnade Moa och sov snällt i sin resesäng (som verkade jävligt obekväm) hela kvällen och jag och mamma låg i soffan och kollade på "Legally Blonde". Mamma dissar Melodifestivalen ännu mer än mig, som tur är.
Natten var lite jobbig dock, låg vaken i evigheter, fick hoppa upp och stoppa in Moas napp en hel del gånger och vaknade löjligt tidigt på morgonen av att jag var grymt kissenödig  och hade glömt lypsyl på kvällen och då spricker mina läppar direkt. Vågade mig först inte upp för jag ville inte väcka Moa utan låg och låtsades som att allt var frid och fröjd, men sen gick jag upp ändå och kunde inte somna om på evigheter, och när jag äntligen somnade vaknade Moa, hehe.

Igår tog vi en morgonpromenad på åtta jävla kilometer och Moa sov som en prinsessa, JAG höll dock på att avlida av alla uppförsbackar. Det var svinkallt ute men jag svettades som en gris för jag lånade en jättetjock (neongul!) arbetsjacka för att inte frysa ihjäl i min kappa. Ute i skogen kan man faktiskt se hur suspekt ut som helst.
Efter promenaden fick Moa smaka lite rödspetta-puré och sen lagade mamma lunch till oss och efter det blev det MINISEMLOR- jag älskar mammas semlor! Så jävla gött. Bebisen fick en massa fina presenter också, mormor är nästan lika tokig i att handla bebiskläder som jag är. Det blev en mörkrosa overall som kommer passa bra till hösten, en vit liten blus, en UNDERBAR Molo-dress (wiho!) dessvärre var den i storlek 68 och inte 86 som mamma trodde så nu får vi verkligen skynda oss att använda den för Moa har redan gått över till storlek 74 och sist men inte minst en galet söt blommig dress från Me Too- ja det stämmer, nu har min bebis mer märkeskläder än mig, hehe.
Åkte och hämtade upp bakis-Mikael i Frillesås och storhandlade sedan på ICA Maxi, det BEHÖVDES kan jag lova. Moa fick sitta i en sån där fräck babysits som finns på en del kundvagnar, hon såg väldigt förvirrad ut.
Och sen kom vi som sagt hem och lilltjejen blev väldigt grinig, men efter hennes solskenshumör hela helgen så var hon i sin fulla rätt att gnälla hur mkt hon ville, hehe. Hon blev inte ens skraj för hundarna hemma hos mamma, trots att dem skällde och hoppade. Lilla nya valpen är sjukt söt och stod på bakbenen hela tiden som en liten cirkusvovve. Dock fick dem inte komma för nära Moa, vill inte att hon ska bli skraj för hundar när hon är såhär liten utan att dem ska vara lugna och hälsa fint första gången.
JÄVLIGT trevlig helg hur som helst!

Nej, nu ska jag busa lite med lillbruttan.







 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0