Måndag

Ingen sjuk bebis här än så länge, men hon är fortfarande extremt hes och jag förstår inte varför. Så som hon babblar hela dagarna så är det ju inte helt förvånande om hon skulle tappa rösten lite, men om det fortsätter utan att det kommer någon hosta eller snuvig nos så vill jag nog kolla upp det, kan inte avgöra om det är andningen som är pipig eller om hon bara gör pip-ljud som vanligt emellanåt.

Idag är det ÄNTLIGEN fint väder ute, ingen storslagen värme men ändå helt okej. Moa ligger och sussar nu men när hon vaknar ska vi nog bege oss ut, måste inhandla lite käk. ALLT är slut i kylen, alla grönsaker, mjölk, ägg, matlagningsgrädde och pålägg. Det hjälper inte riktigt om man har en massa kött om man inte har något att ha till. Tomma kylskåp gör mig vansinnigt deprimerad.
Det ska bli ljuvligt att få lite sol i mitt bleka tryne, jag hade jobbat upp en helt okej solbränna nu för ett tag sen, men den bleknar ju bort så löjligt fort. Synd att detta inte gäller otrevligt saker som ärr, bristningar och extra graviditetskilon. Moa blir snart 9 månader nu och jag förväntar mig att jag är smal och slimmad lagom till onsdag, för det står överallt att "det tar 9 månader att gå upp alla extrakilon och 9 månader att gå ner". Det står ingenting om att man måste vara fysiskt aktiv så jag förlitar mig på detta nu, hehe.

Vi har hunnit skåda MASSOR med film i helgen förresten:
He´s just not that into you.
En shopaholics bekännelse.
Wild child
Fast and the furious 4
Som ni ser var jag helgens vinnare, tre tjejfilmer mot en actionfilm, det är så det ska vara. Kan faktiskt rekommendera samtliga filmer, Fast and the furious framförallt för att Paul Walker är löjligt snygg.

Bjuder på två bilder på den vackraste flickan i världen i brist på intressanta livslärdomar att skriva om idag:




Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Gud så söt hon är, och den där toffsen! :)

2009-06-15 @ 12:44:55
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Josse

Hur fasiken hinner ni med o titta på så mycket film? :D

2009-06-15 @ 17:29:26
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud så söt Moa är som vanligt! Men måste bara säga att Vin Diesel är den snyggaste i Fast and The Furious så det så ;) hehe. Kram kram/ Iris

2009-06-15 @ 19:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0