Bad i balja

Moa har blivit helt knäpp, det lilla krypet. Hon ägnar skrämmande mycket tid åt att äta på mitt hår varje dag, hon är helt GALEN i mitt hår. Så fort hon kommer i lagom höjd så morrar hon och går till anfall mot mig, buhu. Det är verkligen inte konstigt att man går med håret i hästsvans vareviga dag, men trots det hugger hon jämt ändå och mitt hår är ständig stylat med bebisslem (vilket är visserligen är det bästa av slem).
Dessutom har hon blivit vansinnigt fascinerad av bröstvårtor, hon har alltid petat på och slitit i Mikaels men nu har hon attackerat även mig, låg halvt utslagen i sängen i morse med en klarvaken bebis som ville leka och när jag minns anade det och var på väg in i dvala igen nöp hon tag i min bröstvårta och drog så hårt att den säkert blev 2 cm lång. Det var så längesen jag ammade nu att jag hade glömt hur elastisk en bröstvårta i själva verket är.

Idag har vi hur som helst haft det oerhört mysigt. Det är SJUKT varmt här i götet och i brist på närliggande havsbad/sjö så tog vi med oss Moas badbalja ut i trädgården samt tre colaflaskor med kallt vatten som vi fyllde upp badet med, hade till och med spetsat med lite babyolja. 
Så hon fick sitta i skuggan och plaska med t-shirt på sig (en mycket ful sådan som vi fått av en släkting, nu kom den väl till pass!) med sin anka och vattenkanna och hon trivdes som fisken i vattnet (ordvits!). Jag fläkte ut mig i solen och Mikael låg först i skuggan men kom sedan även han ut och stekte.
Sen fick Moa komma upp och ta på sig torra fina kläder och leka en stund innan vi begav oss in igen. Jag fick faktiskt lite bränna, vågade mig på att sola min fläskiga mage idag till och med, hellre tjock och solbränd än tjock och likblek. 
I helgen SKA jag till stranden, det är inget snack om den saken.
Idag var åt vi hamburgare och pommes till middag, så nu är vi nöjda och belåtna och det kära barnet sover. Det har varit några oroliga kvällar nu sedan värmen satte in, Moa vaknar massor av gånger svettig som en gris och kommer inte till ro förrän det börjar mörkna och bli svalt ute. Nu är i alla fall fläkten igång i sovrummet så jag hoppas på att hon får sova ordentligt.

Har hittat sveriges kanske roligaste blogg. Det är underhålling på hög nivå, spana in den:D. Man vill bara poppa popcorn och gotta sig i de nya inläggen!:
http://desireenilsson.blogg.se/ 


Här är bilder på badbruden:




Kommentarer
Postat av: angelica - en annorlunda ung mamma blogg

okej, kul att du visste lite=) fruktsallad hade jag gått med på,det är ju nyttigt och gott, emn fan inte en paprikabit!=)

2009-06-25 @ 21:06:13
URL: http://enkärlekssaga.se
Postat av: ida UNG MAMMA

Vilken mysig blogg!! ska vi följa varann på bloglovin? jag lägger till dig nu, säg til lnär du gjort detsamma! =)

2009-06-25 @ 23:03:15
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0