Nu är vi hemma igen!

Ja, nu är hela familjen samlad igen äntligen! Och nu har Mikael utegångsförbud under lång tid framöver, haha. Jag vill ge världens största eloge till alla ensamstående supermammor där ute för det var inte alls kul att ha hand om bråkig bebis i fem dagar på egen hand, och då har jag ändå haft hjälp av mamma och min lillasyster som underhållt Moa när jag har duschat och liknande.

Vi har ju varit ute på landet hos min mor i flera dagar. Blev hämtade i måndags och stannade i Kungsbacka och köpte en ny (svindyr) resesäng till Moa då den andra gick sönder utan förvarning för ett tag sedan och tog även en sväng till Kungsmässan så att jag fick byta en kjol på Lindex- givetvis blev det bebiskläder och inte något nytt plagg till mig som inhandlades för bytet. Moa var hyfsat lugn i bilen trots sitt hat mot babyskyddet och var nöjd bara hon fick tugga på en binda hela vägen, plasten är tydligen mysig mot tandköttet.
Sen har vi hunnit med en massa saker under dagarna som gått. Det har ätit god mat och grillats, promenerat med den fula vagnen, hälsat på kossor i en hage, lekts på gräsmattan och vi fick låna en plaskpool av Lars föräldrar som Moa fick bada i, dessvärre var det ju bara varmt nog för ett dopp under en av dagarna.
Moa har sovit bra på nätterna men varit arg som ett bi på dagarna! Det har varit gnäll-gnäll-gnäll stup i kvarten. Men det är väl inte så konstigt, hon är inte van att åka bort helt enkelt. En massa nya intryck och betydligt mer full fart än vad hon är van vid kan ju göra vem som helst trött (hennes mor också...).
I onsdags blev jag stucken av en blinning (eller broms som vissa säger). Skit också. Jag är VÄLDIGT allergisk mot alla slags vidriga småkryp, så fort jag vistas i en lantlig miljö blir jag attackerad av mygg från alla håll och kanter och mina myggbett är inte att leka med utan blir gigantiska. Så när samma jävla blinning stack mig fyra gånger på noga utvalda delar av benen så innebar detta givetvis katastrof. Fick först bara stora utslag som kliade så att man kan bli tokig men sen, dagen efter när Moa valde att vakna klockan 5 (såklart) så hade betten blommat upp rejält. Hade stora bölder på benen som gjorde skitont och ena ankeln var liksom borta och såg ut som en stor klumpfot. Det pulserade och värkte i benen hela dagen och jag var helt slut och ville bara ligga i soffan med en massa varma kläder och sova. Antar att allergitabletterna gör en lite sömnig också. Åh vad det var synd om mig.

Moa har lekt massor med sin moster och skrattat ihjäl sig åt diverse saker. Allra roligast var en flugsmälla som hade ett ansikte, hon höll på att dö av skratt när lillasyster flaxade med den. En mjukisapa med långa sladdriga armar och ben var också oerhört poppis. Så roligt har vi haft det, även om det varit en massa gnäll från både bebisen och mamman också. Och åh, MIN mamma bakade sina underbara kanelbullar också, det finns inget godare. Jag tror att jag hann äta upp minst en plåt och ångrar verkligen att jag glömde ta med mig resten hem...

Idag är det mys som gäller. Vi har laddat med film och jag är väldigt sugen på "Dolan´s Cadillac" av Stephen King. Jag älskar Stephen King.
Här får ni fina bilder!












Kommentarer
Postat av: Emelie

Bara för att jag är ett pain in the ass så måste jag påpeka att broms och blinning inte är samma djur.

Älskar dig Soffan:) Puss

2009-07-11 @ 16:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0