Torsdag

Nyår igår blev mys. Potatisgratängen blev kanon och till den gjorde vi helstekt fläskfilé fylld med fetaost och Cream Fraiche med franska örter. Fan vad gott det var! Det var ett jävla liv här hela kvällen, tydligen är våra grannar extremt raketkåta. Jag som är livrädd för raketer. Moa lyckades sova genom hela kvällen utan besvär, och hon somnade dessutom rekordtidigt, 20.30 och sov till 10.15 i morse, mitt underbara lilla flickebarn.
Det är trots allt fint med raketer, speciellt när man befinner sig inomhus på avstånd. Sen blev det ännu roligare då vi såg en aspackad tjej vingla på gräsmattan nedanför sätta sig på en sån där sten som ska hindra bilar från att köra in (målad som en mås för övrigt) och efter henne på en massa tjejkompisar som försökta övertala henne att gå med in och hon bara puttades och viftade med armarna och var så dramatisk som bara en full tonårsbrud kan vara. 

Ni är några stycken som bett om länken till pedofil-sidan men jag måste tyvärr meddela att länken inte funkar längre, antagligen har sidan blivit nedstängd och flyttad till någon annan adress som jag dessvärre inte har en susning om. Ska dock leta efter den, meddelar om jag hittar något!

Idag skulle vi ju till min mor, men i morse ringde hon och ställde in IGEN. Man skulle nästan kunna tro att hon undviker sin förstfödda. Dem hade nämligen spontanköpt en liten valpis igår och det var lite kaos där hemma, och jag tror inte att kombinationen Moa och galen valp är speciellt bra. Dessutom hade den andra hunden där hemma flippat ut lite och är avundsjuk på nytillskottet och går och kissar överallt inomhus i protest. Mysigt.
Så antingen åker vi dit på lördag iställer eller så kommer mamma hit. Har ju fortfarande inte fått mina julklappar, buhuhuuu! Och jag som har köpt en grym bok till mamma, paket ligger bara här och ser ledsen ut. 
Lillasyster är också efterlängtad, hon har precis fått tillåtelse att pierca naveln efter LÅNG tids tjatande. Hon har varit förbannad över att jag fick pierca mig när jag var endast tretton år gammal och hon fått vänta så här länge, haha. Klandrar henne inte.
Moa kan ju glömma att få göra en endaste piercing innan hon blir arton. Förhoppningsvis kanske folk inte piercar sig längre när hon blir såpass gammal, det kanske ses som en gammal hippiegrej eller dylikt. Sjukt att ens tänka på att hon kommer bli så gammal.

Fick en fråga i mina kommentarer om varför jag flyttade hemifrån när jag var sexton också ja.
Jag var extremt jobbig som tonåring, struntade TOTALT i vad någon sa till mig från någon gång i sjuan och efter det, jag gjorde precis som jag ville och detta resulterade givetvis i en hel del bråk med min mor. Det var ett par tröttsamma år, jag blev utsläng hemifrån och bodde hos min far och flydde sedan tillbaka till mamma efter ett tag eftersom att min styvmor var GALEN (detta är en lååång historia). Sen träffade jag en äldre kille när jag var femton och vi flyttade ihop ett par månader senare, och alla var nog glada över min flytt, höhö. Sen var väl dem närmaste åren rätt katastofala, så jag inser nu i efterhand att man skulle bott kvar hos sin mor så länge man bara kunnat...

Kollat på "Victoria´s secret Fashion Show" ikväll på tal om något helt annat, fy fan vad man får komplex och fy fan vad lycklig man blir över dessa ljuvliga underkläder. Suck. Jag blir helt förhäxad av allt bling bling.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0