Onsdag

Jag är medveten om den kassa uppdateringen, bebis är frisk men inne i någon slags sömnstrejkperiod och det är fullt upp med att underhålla henne. Igår var hon vaken från 10 på morron till 00.30 på natten med bara någon tupplur på 20 minuter, sjukt. Som tur är så är hon glad trots denna vansinniga sömnbrist- det tackar vi gud för...

Idag har vi varit en sväng på Frölunda Torg. Mikael hade körlektion och då passade jag och Moa på att kika runt i affärer, jag gick runt till olika bagerier och fixade prislistor på tårtor inför dopet. Fy fan vad dyrt det är! Smörgåstårta ska vi inte tala om, t.ex kunde man köpa en smörgåstårta i 12 bitar för 665 jävla spänn! Där kommer vi inte att handla vill jag lova.
Fyndade en blus till mig och en klänning till Moa för 49 kronor totalt på HM, det var alla rea-plagg två för en och löjligt billigt. Köpte väl visserligen den där blusen mest för att det var billigt och inte för att jag verkligen ville ha den, men, men.
När Mikael blev klar gick vi och käkade på ett café, köpte varsin bit lasagne. Moa var snäll och fick kalasa på en flarra mjölk som omväxling, hehe. Givetvis la hon en rejäl bajsblöja vilket innebar att jag för första gången var tvungen att byta blöja på en vidrig jävla offentlig toalett. Jag har toalettskräck och kan inte tänka mig något mer fasansfullt än att placera mitt stackars barn i en sån svinig miljö. Tack och lov fanns det skötbord så hon slapp ligga på golvet (hade visserligen hellre bytit bajsblöjan i vagnen än att lägga henne på golvet). Höll på att kräkas hela tiden och Moa stirrade förvirrat på mig. Sen somnade hon under promenaden hem och sov vidare i liften i flera timmar, haha! Vi lurade vårt sömnstrejkande barn! Victory!

Nu känns det som om närmaste tiden är VÄLDIGT fullspäckad. Är inte van vid att ha saker planerat, det skrämmer mig.
I morgon ska jag på FÖRÄLDRAGRUPP på BVC. Är skitnervös, alla andra känner förmodligen varandra redan eftersom dem träffats under graviditeten (själv gick jag ju hos privat barnmorska inne i stan) och min fördomsfulla sida utgår från att alla kommer att vara närmare fyrtioårsåldern, alla kommer att vara amningsfanatiker och garanterat tro att jag är en stackars ensamstående, ung tjej eftersom att Mikael inte vågar följa med.
Jag hoppas att det blir kul i alla fall, om inte annat så tycker jag att det är vansinnigt roligt att se Moa ihop med andra bebisar och skulle det visa sig att folket är idioter går jag aldrig dit igen... (jag är så optimistiskt lagd).
På fredag ska jag och Mikael till frissan och göra oss vackra inför kommande dopet, fan vad härligt det ska bli att fräscha upp håret! På lördag ska jag nog träffa Veronika för en dejt, på söndag ska vi till svärföräldrarna på middag, på tisdag ska vi till kyrkan och prata med prästen och prova ut Moas dopklänning och på onsdag är det rutinbesök på BVC.
Bara lilla måndagen är ledig, då ska jag inte flytta min feta röv många millimeter vill jag lova.

Prästen vi ska ha på dopet verkar för övrigt jättetrevlig, han lät ganska ung och jobbade som lärare på halvtid. Käckt. Är ju lite prästrädd så jag blev väldigt glatt överraskad. Han bad mig spåna lite på vilka psalmer och liknande vi vill ha med så det ska jag försöka hinna med också.
Nu ska jag umgås med min karl.



Kommentarer
Postat av: Josse

Moa är så VÄLDIGT lik Mikael :)

2009-01-15 @ 06:56:20
Postat av: Julia - en ung mamma

Vad kul med dop =), jag hade tur för sambons mamma har jobbat inom catering. Måste tipsa dig om dopguiden.se, massa psalmer och dikter.



kram meja

2009-01-15 @ 23:12:34
URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Postat av: stina

hejhej! läst din blogg länge nu,och den är verkligen beroendeframkallande :) du är otroligt duktig på att skriva,författare kanske skulle vara något för dej? men saknar dina roliga historier från ditt liv och dina supersnygga modetips... älskade din förra frågestund med!! ha en trevlig helg!

2009-01-17 @ 10:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0