Moa 19 veckor

Ja, så gammal är snuttan idag. Detta firade hon med att äta upp nästan en hel portion gröt, hon som inte gillar gröt! Gjorde det smarta draget att testa en ny sort, risgröt med banan och persika från HiPP istället för kladdbanangröten från Semper som bara är en enda sörja som rinner ut ur munnen så fort man stoppat in den (nåja, JAG gillar den i alla fall!). Men den nya sorten var en succé! Hon hade säkert ätit upp hela tallriken om jag hade tillåtit det, men var lite rädd att hon skulle få ont i magen så jag stoppade till slut.
Är medveten om att det är väldigt mycket bebissnack som förmodligen är rätt ointessant för de flesta läsare men det är ju faktiskt MIN blogg och därmed mina intressen. Det är bra att ni påminner mig om att slänga in ett inlägg med kläder och skor emellanåt för det brukar jag glömma bort i bebisyran. Men det kommer dessvärre aldrig hända att jag skriver ett inlägg och undrar vad ni vill läsa om, sånt lämnar jag till de "riktiga bloggarna".

Jag har glidit omkring här hemma som en osalig ande hela morgonen och försökt underhålla mig med saker för att bli av med mitt snussug. Har bara en liten rackare kvar i dosan och sen får jag vänta tills Mikael kommer hem från sin körlektion innan jag får ny snus, och jag har dragit ut på sista prillan nu hur länge som helst. Åt till och med chips för att lugna mig, typ 11 på morgonen. Lyckat.
Gud nåde honom om han skulle glömma min snus nu, har till och med skickat ett sms som påminnelse.

Såja, fick spara inlägget och fortsätta nu, ett antal timmar senare. Han kom ihåg att köpa snus i alla fall, haha.
Har precis lagat en jävla massa barnmat, ett jättelass med potatis och majspuré och sen har jag rivit päron till päronmos, har inte tänkt tanken innan att man kan riva päron, men se det kan man. SKITGOTT blev det! Det är annat än äckelpäckel majspurén som man köper på burk. Mikael och Moa har sovit i soffan och såg löjligt söta ut.
Insåg att jag glömt bort totalt att fundera på vad VI ska äta, så det får bli såna där små delikatessköttbullar, jävligt gött när man inte hunnit lägga fram något. Tina i micron måste vara det tråkigaste som finns, hatar när man står där på förmiddagen/kvällen med någon fryst klump av något slag. Då vill man typ skita i maten och slänga in en påse micropop istället.

Tänkte tänka ut lite filmtips till er i bloggen snart, blev inspirerad av Linnea. Nu står det helt jävla still i huvudet men jag återkommer om detta. Men jag måste ju säga att jag FÖRSTÅR INTE varför alla är så barnsligt förtjusta i "Mama Mia"-filmen, jag vet att mormor älskar det och det kan jag ju acceptera på sätt och vis. Men resten?
Vi kollade på den för ett tag sen och jag vill kräkas en skvätt varje gång en ny sångtrupp satte igång. JA, JAG VET ATT DET ÄR EN MUSIKAL, men ändå. Och Meryl Streep av alla människor, hon är ju ändå seriös. Filmen var ju nästan lika äcklig som "High School-musical-filmerna", tur att Colin Firth var med och räddade skiten åtminstone.
Jag blir så JÄVLA nervös av folk som springer omkring och ser äckligt lyckliga ut, flaxar med armarna och sjunger klämkäcka texter (fast jag sjöng med, det gjorde jag).

Kommentarer
Postat av: Josse

Mamma Mia är ju skitbra! Till och med Mathias tyckte om den :D

2009-01-28 @ 19:43:40
Postat av: Anonym

Haha, jag känner igen det där med MamaMia. Fattar inte hypen.

2009-01-28 @ 20:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0