Tjockis

Funderar starkt på att börja med någon form av funktion. Eller nej, det gör jag inte- men jag borde. Känner mig rätt fet just nu alltså, kikade på gamla bilder när jag var typ femton år och smal som fan. Jag minns att när man låg på rygg så blev det alltid en mellanrum mellan magen och byxlinningen för att höftbenen stack upp så mycket, och jag hade storlek TRETTIOFYRA på trosor, vilken jävla grej! Visserligen såg man väl lite väl tanig ut, vet att mamma köpte ett par jeans till mig i minsta storleken och dem satt som en påse i röven och hon sydde in dem så att sidfickorna försvann, hahaha. Snyggt.
Men man får ändå lite tjockis-noja. Fick på mig ett par trosor jag inte använt innan idag och såg till min förvåning att det var storlek S, vilket är helt orimligt, antingen är dem felmärkta. Min bakdel i all ära, men inte fan är den storlek S. Höftbenen har fortfarande inte förstått att bebisen är ute och att det går utmärkt att krympa tillbaka till sin forna storlek nu fyra månader senare. Nåja, det blir ju svårare för folk att slå ner mig med mitt rejäla höftparti i alla fall, står ju som klistrad vid marken. Som en bowlingkona. Nog om det.

Sjuklingen är fortfarande sjuk, hon höll igång i natt också eftersom att hon vaknade av hostattacker hela tiden, stackars Moa och stackars oss. Förbannat att det inte finns någon som helst form av slemlösande hostmedicin för små barn, men jag hoppas att allt koksalt hon får i näsan kan hjälpa till att lösa upp slemmet i halsen också.
Dessutom äter hon dåligt fortfarande, kanske inte så konstigt med tanke på att hon inte kan andas genom näsan och inte får någon luft med nappflaskan i munnen. Hon är kinkig hela tiden också och blir bara glad om man lyfter henne upp i luften eller om hon får sitta på Mikael axlar, hon ÄLSKAR att vara ovanför våra huvuden, också tycker hon att det är mysigt att dra pappa i öronen och tugga på hans hår där hon sitter på axlarna. Hon är så jävla fin att man bara vill äta upp henne.
Idag har jag gjort ärtpuré, badat bebis, bytt sängkläder (äntligen!) också har vi kollat på Beck nu ikväll, fy fan vad den filmen ger mig onda vibbar. Har sett den innan och mådde illa då också så jag fattar inte varför jag ser den en gång till.
Råkade även titta på nyheterna idag för en gång skull och såg hur dem ryckte dun från stackars gäss (jösses, jag skrev gåsar först- vad pinsamt det hade blivit om jag inte upptäckt felet!) och blev ännu mer illamående.

Nu ska jag spela lite WoW innan det är läggdags!

Kommentarer
Postat av: jojo

När vår lilla var sjuk var vi till läkaren och fick slemlösande hostmedicin utskrivet, så visst finns det! gå till läkaren.

2009-02-02 @ 10:22:22
Postat av: Jenny

Satt också och mådde illa över just Beck-filmen och gås-inslaget igår kväll. Fyfan.

2009-02-02 @ 14:04:35
URL: http://klutt.blogspot.com
Postat av: Ida UNG MAMMA

JAG MÅDDE OXÅ ILLA AV GÅS-INSLAGET MEN SEN SLOG DET MIG ATT VI KOKAR JU T.EX. KRÄFTOR LEVANDE VARJE AUGUSTI OCH PÅ TAL OM ALLA ANDRA SKALDJUR VI KOKAR LEVANDE. DET ÄR OXÅ RÄTT ÄCKLIGT. MEN INTE SLUTAR JAG ÄTA KRÄFTOR FÖR DET. JAG LÄR NOG INTE KASTA MITT DUNTÄCKE HELLER.

INTE MÅNGA ANDRA SVENSKAR HELLER TYVÄRR.

www.gotteochvi.com

2009-02-02 @ 19:43:27
URL: http://www.gotteochvi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0