Kvällsblogg

Sitter här med en ölkorv och filosoferar.
Moa somnade en hel halvtimme efter utsatt bedtime klockan 21 idag, TRODDE verkligen att hon hade somnat när jag stoppade ner henne i sängen men efter ett par minuter hör jag gapskratt där inne och när jag kom in hade hon lyckats få tag i spyfilten som jag hänt över kanten på spjälsängen och låg och brottades med den. Suck.

Glömde ju skriva det igår att jag höll på att kissa ner mig av våldsamt skratt när jag skulle introducera aktivitetstavlan för bebisar som Moa fick i julklapp men som hon inte har testat igen. Hon blev mest förbannad över att den inte gick att stoppa in i munnen men bankade lite förbannat på diverse platshjul, kulor och handtag. Och det finns en pegagogisk röst inprogrammerad som ska ropa ut lite siffror, djurläten och färger för att hon ska lära sig, ja ni fattar.
Hon gav sig på ett visst snurrhjul hela tiden där rösten skulle rabbla "ett, två, tre" men det lät helt mongo, "ett" gick bra att säga men sen lät det "öööh trääää". Snodde tavlan från Moa och skakade på den och kollade så att batterierna satt som dem skulle. Allt verkade okej men rösten lät fortfarande skumt. Testade att trycka på lite olika knappar och om kossan sa rösten "blåå ku" och när man drog i någon annan jävla flärp säger rösten "ska vi spille?" och det går upp en ljus för mig och jag vrålar till Mikael att leksakshelvetet är ju på norska!
Förbannade Fisher Price en lång stund och muttrade om att "så går det när man handlar på gekås". Sen ser jag att det finns en finurlig knapp på sidan där man kan ställa in språket! Så sen fick Moa leka med en när den pratade danska och finska en lång stund. Höll på att skratta ihjäl mig. Det var ju TUR att det inte var finska inställt från första början för då hade jag aldrig kopplat att det var något skumt med språket utan bara trott att den var sönder. Förmodligen samma sak med danskan om det inte vore för att jag tittat på så många avsnitt med "Unga mödrar".

På lördag ska MIKAEL ÅKA IFRÅN OSS. Han ska ner till Frillesås och leva jävel med sina killkompisar, att han bara vågar. Det kommer att bli första natten jag sover själv med Moa, någon som vill slå vad om att hon förmodligen kommer härja natten lång bara för det? Hehe.
Ska träffa Josse och kusin Vincent i stan, för dem blir också övergivna av karln i huset. Blir en liten sväng i affärer hoppas jag och Baby och barn-mässan. MEN jag har börjat fundera på om det är så smart att ta med Moa in på en fullproppad mässa med förmodligen 50% hostiga barn, hennes immunförvar har ju på sistone verkat ligga i totala botten. Får se hur det blir, in till stan ska jag i alla fall för jag tänker INTE sitta ensam och uggla när han ska iväg och roa sig! Nevah!

Kommentarer
Postat av: Ida ♥

njaaa.. inte så lik.. eller ja bestämm själv :) http://minbubba.blogspot.com/ hon hängde i sep. tråden ett tag innan bebisarna behagade att titta ut :)



hur mår alla i den tråden förresten? har inte varit inne på år och dag! Har inte ork.. eller tid... eller lust.. tycker FL är så moraligt. inte den tråden men jag bara tröttnade på fl i allmänhet...

2009-02-26 @ 00:21:22
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Hm... Den här raden i din blogg, "men det lät helt mongo" känns väl inte helt klockren va? Hur tyckte du att den lät, som om den var mongolid, alltså hade downs syndrom? Jag känner en liten tjej med ds, och jag tar illa upp å hennes vägnar för hur nedsättande du uttrycker dig. Kommer nog inte att läsa din blogg något mer.

2009-02-26 @ 08:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0