God natt!

Är så trött att jag nästan stupar, så jag förstår inte varför jag inte sover sedan länge. Försökt att spela lite WoW men jag lallar bara omkring och orkar inte fokusera på vart min lilla gubbe ska rida på sin struts.

Jag och Moa tog en riktig långpromenad, så lång att jag inte orkade gå tillbaka och tog bussen hem, haha. Hon fick sitta upp i vagnen igen och det var så spännade att hon vägrade sova som väntat, hon som brukar slockna efter max fem minuter i liggdelen där hon inte ser något. Undrar om man inte skulle sätta tillbaka liggdelen, hehe.
Fick hämtat mina jävla piller i alla fall, så nu är vi garanterat två barns-fria i ett par månader till.
Förresten insåg jag idag att ungen inte alls matvägrar, hon vill bara inte ha min härliga hemlagade kost, hon åt visserligen upp två kuber med ärtor ganska halvhjärtat men sen gapade hon som en galning och svalde säkert tio skedar aprikospuré, smackade som en galning och hade säkert ätit upp halva burken om hon fått, men det är päron i också som är lösande och jag har ingen lust att byta hundra blöjor med bajskaskader i. Sen fick hon en slurk äppledryck också, det gillar hon! Hon fick testa att dricka i mugg igår och gjorde precis rätt, sög på pipen och höll den till och med själv med två händer, men det var inte lika lätt att vinkla den så att drycken kunde rinna ut, vilket är förståeligt eftersom hon är ynka 20 veckor gammal. Men i nappflaskan slank det ner lätt, såklart. När hon var sjuk försökte vi få henne att dricka vatten i nappflaskan men hon spottade som en tok och såg vansinnig äcklad ut (klandrar henne inte, vatten är INTE min grej heller) så det känns skönt att veta att vi kan få i henne någon slags dricka om hon blir dålig igen.

Kvällen har spenderats med bacon och salami-pizza framför teven. Vi tittade faktiskt på Melodifestivalen, jag fattar inte varför för som vanligt sög det. Inte riktigt min grej. Hejade dock på Emilia eftersom jag faktiskt ägde hennes cd för sissådär tio år sedan, hon är så söt. Tyckte inte låten var så jävla dum heller, men vet inte om jag tvingat mig själv att tycka om den bara för att jag bestämt innan att jag skulle heja på henne. Det var nog första och sista melodifestival-titten i år i alla fall. Eurovision kan dock var rätt kul, grymt segt med alla ballader bara.
Sen kollade vi på "Braveheart". Krigsfilmer är inte heller min grej, men låtsades impad för Mikaels skull. Vad gör man inte för sin karl liksom.
Ska se om jag kan lägga in bilder på kläderna från Gina imon, har fått förfrågningar på det.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men GUD vilken fin overall. Kanske en tydligare bild på den? Den ser ju ut att vara hur fin som helst i alla fall!

(plus att jag tittade på Melodifestivalen också. en liten hemlis dock.)

2009-02-08 @ 09:12:30
Postat av: Anonym

Det var ifrån mig. Carolina - korvmedbröd.

2009-02-08 @ 09:13:14
URL: http://carolinazenkert.blogspot.com
Postat av: Julia

Utmanad =)

2009-02-08 @ 19:24:51
URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Postat av: Sandra

Milo verkar strunta i om han sitter eller ligger i vagnen, han somnar nästan på en gång hur han än är placerad haha

2009-02-08 @ 20:16:44
URL: http://skumling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0