Onsdag

Jag har varit helt yr sen jag vaknade, det snurrar till i huvudet hela tiden och speciellt när jag böjer mig ned. Suck, det känns inte särskilt lovande inför arbetsdagen. Men Mikael har skickat med mig löjligt goda frukostmackor med rostbiff och grejer, så det går nog över snart.

Jag börjar känna mig aningen julstressad nu, hur fan ska man hinna med allt. På agendan står:
* Lussekatt och pepparkaksbak, ska försöka hinna med det på söndag eftersom det är Lucia.
* Köpa en skogsfamilj till Moa, har tjatat om det hur länge som helst så nu måste det bli av!
* Köpa ramar till alla fotografier som ska ges bort.
* Lista ut julklapp till lillasyster och inhandla den. Vad vill en femtonåring ha nu för tiden? Själv hade jag velat ha en limpa Prince röd men min syster är förståndigare än så.
* Lista ut julklapp till Mikael och inhandla den. Det där är alltid en jävla gåta.
* Byta en ful tröja som jag köpte på Gina. Den är blå och vitrandig och lite oversixe sådär vilket passar oss med degmage men det var KORT! Vem vill ha en KORT pösig tröja? Ska väl inte förneka att jag har en abnormt lång överkropp visserligen.
* Handla juloutfit till mig. Moas är färdig som tur är.
* Planera julmiddagen redan nu, det ska firas hos oss i år. Tänkte ge mig på att göra Ris ala Malta för första gången, det blir en utmaning.
* Slå in dom sista julklapparna, vi har så mycket julklappar i år att dom färdiginslagna inte får plats någonstans utan är intryckta på diverse ställen i klädkammaren så att mina kläder blivit ännu mer skrynkliga.

Just det, innan jag avslutar så måste jag ju meddela att Moa lärt sig att snurra. Så nu står hon och snurrar ganska ofta. Hon har även lärt sig att låsa upp toalettdörren om nyckeln sitter i, helt jävla sanslöst. Igår stal hon nyckeln och gömde den under sitsen på sin Nalle Phu-bil, så att vi inte fick upp toadörren. Det blev lite svettigt där ett tag.

Tusen tack för dagis-kommentarerna förresten!

Kommentarer
Postat av: Josse

Det är urgulligt med lockar, det skär fortfarande i mig att vi klippte bort dem...Men en lite kille kanske inte ska se ut som guldlock ;)

2009-12-09 @ 15:33:41
URL: http://josefinz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0