Karriärskvinnan!

Väldigt försummad blogg, och så lär det nog förbli.
Jag har fått jobb på sekreteriatet på Sahlgrenska, Mikaels mamma fick nys om jobbet och frågade om jag var intresserad vilket jag givetvis var, och jag började redan idag. Så JO arbetsförmedlingen- jobben kommer bara springande utan att man behöver göra någonting, haha. 
Kom hem till en tom lägenhet nu, Mikael och Moa är i Skene och hälsar på kusinerna, men dom ska väl vara på ingång snart och jag bad honom att stanna till och köpa någon flötig hämtmat på vägen hem.

Första dagen har gått ypperligt! Moa har inte riktigt köpt faktumet att det nu är Mikael som är föräldraledig och att jag behöver sova på nätterna, hon krälar över till mig i sängen och vill absolut inte bli nattad av honom, så jag var rätt mör i morse när klockan ringde 06, men det har gått kanon ändå! (precis som jag trodde är det betydligt, betydligt mer krävande att underhålla bångstyrig bebis på dagarna är att jobba heltid).
Dagen har varit fullspäckad dock, har hälsat på MASSOR av nya kollegor, lärt mig MASSOR av nya saker och utforskat alla sjukhuskorridorer, tanken är att jag ska köra runt på postvagnen mellan avdelningarna inom kort och det kommer verkligen bli en utmaning med mitt rövdåliga lokalsinne. 
Annars har jag mest hållit på med journaler, papper ska sorteras, skrivas ut och skickas ned till arkivet, tiden bara flög iväg. Kollegorna är helt UNDERBART än sålänge, herregud vad jag har blivit omhändertagen! Verkligen rejäl skillnad mot surgubbarna på mitt gamla jobb... 
Nej, det här kommer bli grymt.

Nu ska jag sträcka ut mig i soffan tills la familia kommer hem, har massor av fina bilder att lägga in när jag hinner! 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Så roligt! Grattis som sjutton!! :)

Är det vikariat eller fast?

2009-12-01 @ 17:06:13
URL: http://emeliesmatdagbok.blogg.se/
Postat av: E m i l y ♥♥

gud va kul, grattis!!.. hur känns det att va utan mosis på dagarna? du kanske inte hunnit märka det ännu såklart=)=) kram

2009-12-01 @ 19:18:28
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Sarah

Grattis till jobbet! :)

2009-12-02 @ 11:32:34
URL: http://sarahclasson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kanske redan har sagt det, men då blir det en gång till. Grattis till nya jobbet! :)

2009-12-02 @ 13:30:58
URL: http://skumling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0