Fredag, yay!

Sitter på jobbet nu, tänkte faktiskt unna mig en liten bloggstund innan alla kommer, jag har inte sett en enda levande själ förutom sjuksköterskorna som förmodligen är här dygnet runt.
Jag trivs fortfarande SKITBRA, det är faktiskt kul att komma hit trots att det är ett jobb- inget jag förknippat med kul innan direkt. Och duktig är jag minsann, jag jobbar på för fullt- det här är första gången jag faktiskt använder internet på den här datorn, imponerande va? Igår var jag och tog kort till min nya ID-bricka, och som vanligt blev bilden något av det gräsligaste man kan skåda med det mänskliga ögat. Och då tog ändå fototjejen tre bilder som jag fick välja mellan, men jag ser ut som en gås på samtliga ändå.

Fan vad skönt att det är fredag! Jag längtar ihjäl mig efter min lilla råtta och min hemmakarl! Fyra fjuttiga timmar har jag att leka med Moa nu under dagarna, stor kontrast till TJUGOFYRA timmar som jag är van vid. Men visserligen så sover hon fortfarande med mig... Det kanske inte är det bästa för min nattsömn men däremot för mammahjärtat, jag kan inte vara hos henne på dagen nu men i alla fall på natten. Och hon blir så jävla glad när jag kommer hem, igår kramade hon mig sådär superlänge igen och när jag skulle sätta ner henne och ta av jackan så hängde hon sig fast i mitt hår och dinglade, det är min klängiga och starka tjej det!
Det börjar lösa sig med hennes matvägran nu, sålänge hon får ha en sked att skvätta i tallriken hon också så äter hon faktiskt väldigt nöjt, det är väldigt påfrestande att se all fiskpuré eller spagettistrån eller vad det nu kan vara hamna i hela jävla köket, men vi biter ihop och låter henne hållas. Nu ska bebisen gödas!

Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå! Fläskfilé, film och givetvis chips och dipp. Mer än så är inte planerat.
Ha en trevlig helg alla söta!

Kommentarer
Postat av: Sara (baypower)

Visst är det mys att komma hem från jobbet och mötas av det största av leenden?! Felix är likadan och om han har varit grinig och trött innan så blir han helt sprudlande när jag kommer hem.

2009-12-04 @ 20:11:36
Postat av: Josefin

Oroa dig inte Sofia, jag säger också lussekatter. Det värsta i den här kommuneen är att de bakar lussekatter utan saffran och har mage att kalla dem för riktiga lussekatter. Tack gode gud för att mina föräldrar inte kommer från marks kommun :D

2009-12-05 @ 11:10:02
URL: http://josefinz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0