Mikaels födelsedag

Idag vaknade Moa 05.40 i morse, yay... Fast det var väl ganska väntat att hon skulle vakna extra tidigt just idag eftersom det var jag som skulle gå upp, födelsedagsbarn förtjänar sovmorgon plus att herrn ju skulle köra upp idag och behövde vara utvilad.
Förutom det tidiga uppvaknadet och en extremt kort middagslur så har Moa varit på ett VANSINNIGT dåligt humör hela dagen, hon är som klistrad på mig just nu. Hon måste inte bara vara i samma rum som mig hela tiden för att inte bryta ihop, hon måste dessutom vara PÅ mig. Inga större problem utan rätt mysigt kan man ju tycka, men grejen är att hon tröttnar i mitt knä efter trettio sekunder och vill ner, men när hon väl är nere så vill hon upp igen och gråter som om världens undergång väntade om man inte tar upp henne med ljusets hastighet. Stressigt, minst sagt.

Mikael kom ju hur som helst hem med ett godkänt förarprov och vi har dansat segerdansen hela dagen idag, fan vad härligt! Äntligen ska vi få tillgång till en bil och åka vart fan vi vill. Jag är så van vid att inte ha någon bil i närheten (det finns nog ingen som åkt så lite bil som jag) så jag är rätt van egentligen, men med ett barn känns det nästintill livsnödvändigt att ha en bil. Så nu hoppas jag att vi snart har en fyrhjulig vän i vår närhet!
Mikael har fått sina presenter, en klocka, en svart t-shirt med tryck och en lite tjockare ljusblå tröja- väldigt stiligt alltihop. Moa fick äran att slita sönder alla presentaskar och papper. Jag har bakat en grym tårta som vi inte hunnit äta än(!), det är ingen idé att ge sig på det där medan hon är vaken och arg som ett bi.
Vi gick en promenad i bajsvädret, hyrde film och köpte varsin kebabtallrik, jag köpte en annorlunda variant med gorgonzolaost i, jag hade fått för mig att jag gillade det (det gjorde jag inte och känner fortfarande en skum smak i munnen). Mikael hade egentligen fått önska mat till idag och ville ha kålpudding men vi insåg att ingen orkade åka iväg och handla kål så det får bli en annan dag istället.

Nu ska vi mysa kvällen lång och jag bjuder på ett par bilder som vanligt:








Kommentarer
Postat av: Iris

Ojojj.. vilken lyckad dag :) Vet hur det känns när ens sambo klarat av körkortet :D Även fast jag har ett eget, men nu har båda friheten att åka iväg själva.



Tårtan ser mumsig ut!.. hehe.



Kram/ Iris

2009-08-04 @ 16:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0