Moa 1 vecka:)

Tro mig kära bloggläsare, att ha en bebis är TUFFT- herregud, det är galet mkt mer krävande än vad jag hade föreställt mig, dumma mig... Ändå är lillrumpan hur snäll som helst, hon gråter ALDRIG för att hon är sur eller utan anledning utan bara när hon vill ha käk (vilket visserligen är rätt ofta...). Hon skriker inte ens när det är bajs i blöjan så jag får sitta och sniffa stup i kvarten för att kolla om hon släppt loss ännu en laddning, vilket hon ALLTID har, hon bajsar typ en smula åt gången och sedan en till någon minut senare. Kissa gör hon aldrig i blöjan utan på skötbordet, igår fick mammas fötter sig en dusch, hon kissar som en häst, hehe.

I går tog vi första barnvagnspromenaden och fick göra första besöket på BVC, jisses vad tösen har gått upp i vikt! När hon föddes vägde hon 3690 gram, när vi åkte hem från sjukhuset 3440 och nu fyra dar senare vägde hon redan 3785 gram! Inte konstigt så som hon äter... Vi ska få hembesök av en BVC-sköterska nästa vecka istället för att släpa oss dit igen, tack gud för det... Jag var ett vrak igår när det skulle ammas och byta 15 bajsblöjor och klä på Moa massa tjocka ytterkläder (har bara en outfit som är varm i storlek 50 och det är ett HELVETE att få få när hon viker in sina små armar hela tiden. Vi hann trots allt fram i tid på något vänster men då fick vi typ springa sista biten, jävligt härligt att springa när man är sydd med tusen stygn mellan benen, det kändes som om hela livmodern skulle trilla ut...
Många ber om förlossningsberättelse och det ska ni få också, men jag vill att den ska skrivas ordentligt och jag har sällan mer än några minuter åt gången utan bebis i famnen, men som sagt den kommer!
För övrigt har jag gått ner 13 jävla kilo sedan förlossningen, magen är säckig men förhållandevis platt. Bortskämt, jo jag vet... Slänger in en bild snart!

P.s Idag har Mikael varit på apoteket och handlat amningsnappar+bröstpump till mig, höhö D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0