Byrå till bebis

Hittat en käck byrå nu som jag tror passar bra bredvid spjälsängen där vi kan förvara bebiskläderna sen, än så länge har bebis fått ta beslag på en trådback i mammas garderob och det uppskattas inte alls av mig för nu är det löjligt trångt bland mina egna grejer- och det lär ju inte bli mindre bebiskläder direkt.
Osäker på färgen, det finns i allt från ljus björk till mellanbrun på bilden och svartbrun- överst kan man fälla upp en spegel också varför man nu skulle vilja göra det.




Mina nya brillor kom förresten i brevinkastet precis, pillade ut linserna och testade dem. Såg förjävligt ut, speciellt i kombination med mitt bleka, deprimerade ansikte och min ledsna hästsvans, fast tanken är ju inte att dem ska vara snygga utan att jag ska bli mindre blind på nätterna. Snabbt gick det i alla fall, beställde dem för mindre än ett dygn sen ju!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Väldigt fin byrå :).

En fråga till dig.

Hur är det att bo tillsammans med sin pojkvänn egentligen? Jag och killen ska snart flytta ihop hade vi tänkt oss. Går man inte varandra på nerverna om man träffas varje dag? Vet ju hur det kan vara när man varit med varandra i några dagar.. :P

2008-09-10 @ 13:13:49
URL: http://boniiiita.blogg.se/
Postat av: Linnea och Anthony

Just den byrån är tänkt till att ha smink och smycken och liknande i - därför har den en spegel :) (Vi har MALM-serien i vårt sovrum så jag har spanat in den). Ang. färg/träslag så tycker jag du ska välja samma som ni har på er sängram eller något som iaf passar bra med den vita spjälsängen. Ni har väl vita lister i rummet också va?

2008-09-11 @ 14:35:43
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0