Baby tomorrow?

Nej det känns fan inte så. Bebis är precis lika vild som vanligt, förvärkarna är inte kraftigare än innan och jag har ännu inte gjort något spännande fynd i trosorna (fostervatten eller åtminstone en slempropp exempelvis).
I natt sov jag som en gud. Inte mer än rätt med tanke på att jag inte sov ett piss igår natt, och dessutom var bebis vildare än NÅGONSIN i magen hela dagen, jag höll mig vaken för att kunna somna i tid på kvällen men var en zombie och bebis var så galen att jag blev skraj, tänkte faktiskt ringa förlossningen ett tag och fråga om det vara ett dåligt tecken att bebben verkar så vansinnigt stressad. Hur som helst var den snäll i natt i alla fall och jag sov från 23 till 08 med bara en enda kisspaus. Helt sjukt.

Varit i väg en sväng på arbetsförmedlingen (sista gången! Nu är jag inte längre inskriven eftersom att jag börjar gå på min mammapenning från och med i morgon) och sedan var jag i Frölunda och fyllde på vår kolsyrepatron till Soda Streamern, den har varit slut nu flera dagar och vi har haft bubbelvatten-abstinens från helvetet.
Kunde som vanligt inte låta bli att titta på lite babykläder, det kommer bara mer och mer söta höstprylar nu. Mamma hade köpt lite prylar till bebis härromdan, några par ministrumpor, Bamsebodys och tights med giraffer på. Låter finfint, tack mor. Jag köpte ingenting idag heller duktig som jag är, man måste hålla i slantarna tills man vet könet och kan shoppa loss på miniatyrkläder på ALLVAR! Hehe.

Nu ska jag fortsätta försöka starta mina förlossningsvärkar med tankekraft. Det har gått jävligt dåligt hittills.


Kommentarer
Postat av: Jenny B

Jag kan trösta dig med att jag inte kände något alls innan min förlossning startade på 40+0, sedan tog det fem och en halv timme till min pojke var ute! Gick en lång promenad på morgonen, åt frukost på McDonalds och läste tidningen, gick sedan hem för att vila lite. Slumrade i tio minuter, vaknade till och när jag reste mig gick vattnet. Så det kan nog vara bebis på gång i alla fall!

2008-09-02 @ 16:07:55
URL: http://eternitea.blogspot.com
Postat av: sandra

Hoppas det kommer igång nu vännen! Är så himla nyfiken :) Har tyvärr inget bra knep för att få igång förlossningen som du inte redan har provat skulle jag tro men jag hoppas som sagt det kommer igång snart...inge kul att gå över tiden. Kram

2008-09-03 @ 10:08:06
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0