Torsdag

Godkväll!
Har en känsla av att jag borde ta mitt förnuft till fånga och krypa till kojs nu för Moa sover och det borde jag också passa på att göra då sömnpauserna sällan är långvariga, men nejdå, man är dum och sitter uppe och sippar coca cola ändå.

En mysig dag. Helvetisk natt, kanske värsta natten hittills, från midnatt och framåt sprang jag upp och ner som en jojo och försökte söva ledsen bebis, eller ledsen var hon inte men dock väldigt vaken och sällskapssjuk. Jag gjorde mig skyldig till en mild form av barnmisshandel, stapplade upp någon gång i natt med Moa på armen och skulle dricka ett glas kallt, gott vatten (amningen gör en törstig som en kamel) och givetvis missar jag munnen och bebis får en rejäl kalldusch vatten över sig, jisses vilket illvrål! Hon förlät mig dock ganska fort när vi fått av den blöta bodyn.
Hur som helst så har dagen varit trevlig i alla fall, Mikael hade körlektion så vi åkte med honom till Frölunda och jag fick min första shoppingtur med bebis och barnvagn medan han körde. Köpte en massa bodys med diverse nallar och rosa prinsessor och grejer, rosa sparkbyxor och söta vita byxor i plysch- plysch är lätt mysigaste babymaterialet på kläder. Köpte dessutom ett nytt nagellack till mig själv, det var rätt svårt att navigera fram med vagnen mellan klädstånden så mer avancerad shopping får vänta.

Nu på kvällen har det blivit bebisbadande och bebismys, är löjligt kelsjuk idag och har haft Moa på magen i flera timmar, mysigare blir det inte. Kolla frissen!:D


Kommentarer
Postat av: sandra

Så fin hon är vännen :-)

2008-10-10 @ 00:28:27
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Du kanske överdriver när du skriver "en massa" bodys, etc... men om du köper så mycket, hur skall du hinna använda allting?? Anthony har inte haft så himla mycket kläder i varje storlek och han har ändå inte hunnit använda allt... Du e tokig tjejen! =) Bedårande dotter btw... Minns inte att du nämnde Moa när ni funderade över namn, men det är ett jättefint namn! Bra val! =)

2008-10-10 @ 01:07:40
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0