Tisdag

Såja, passar på att skriva lite nu när Moa sover (på min mage instoppad i munkjackan). Har insett att hon börjar bli som en kroppsdel eftersom hon alltid sitter klistrad på mig, hehe. Har nog henne i famnen 20 timmar om dygnet MINST eftersom hon oftast sover på mig på nätterna. Två gånger nu den sista veckan har lilla dockan sovit HELA NATTEN, vilket är väldigt imponerande då en del barn inte sover hela nätter förrän dem är flera år.
I går till exempel somnade hon vid 23, sen sov vi till 07 innan hon ville ha käk, jag var lat och ammade i sängen där vi somnade om båda två och vaknade inte förrän ljuva klockan 10 på morgonen. Hon sov på mig hela tiden visserligen men jag har börjat vänja mig nu och tycker att det är rätt bekvämt lustigt nog, får inte ens ont i ryggen av att ligga i läskiga ställningar. Sömn är guld värt när man har en bebis!

I helgen ska vi på dop i Kungsbacka hos Moas lilla kusin, det ska bli väldigt spännande att se hur det funkar, än så länge har hon bara varit här hemma eller i vagnen när vi varit iväg, snacka om att hon kommer bli helt överstimulerad av alla människor. Med ens vanliga tur lär hon väl börja skrika i kyrkan med de härliga ekande väggarna, då kommer jag att fly fältet! Vi har redan planerat att sätta oss nära utgången så att man kommer ut snabbt och smärtfritt om det krävs.
Ska köpa doppresent på torsdag inne i stan tänkte jag, för då ska vi ändå iväg till familjerätten där Mikael ska få skriva på papper om att det är han som är pappa till Moa. Vill ta en sväng till Gina Tricot och köpa lite nya kläder också, jag har fan inte ett skit att ta på mig.
På tal om kläder så blev jag vansinnigt lycklig igår för att jag kom i mina gamla brallor, jag har blivit av med mina gravidkilon för längesen nu men höfterna har sagt stopp för alla mina byxor, antar att höftbenen blev rejält uttöjda under graviditeten, men nu verkar det alltså som om dem börjar bli normala igen. Det kändes helt sjukt att ha på sig något annat än leggings eller mysbyxor för första gången på jag vet inte hur länge... Snart kommer man att känna sig som sig själv igen!:D

Här är en bild på bruttan i en extremt fånig mössa, vi höll på att skratta ihjäl oss igår när hon hade på sig den jag och Mikael, hon såg så missnöjd ut och den åkte ner hela tiden så att hon inte såg något. Sötnos!

 

Kommentarer
Postat av: Jannike

Anton är 1 år har aldrig sovit en hel natt. Och jag har heller inte sovit en hel natt på över ett år. Man vänjer sig fort.

2008-10-22 @ 09:47:31
URL: http://antonsmamma07.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0