Fredag

Oj, har visst inte skrivit på ett bra tag nu, men jag hoppas att Moa-videon underhöll er ett tag, hehe. Tack för alla söta kommentarer på den videon, jag blir så löjligt att mallig! Har grubblat på många gånger om hon är så löjligt överdrivet söt som jag tycker eller om jag bara tycker det för att hon är MIN. Skiter faktiskt i vilket, sötast på jorden är hon ju i alla fall. Blev hur nöjd som helst över att jag lyckades fånga ett leende på kameran, dem är rätt sällsynta och det hade tagit evigheter att få till ett smajl på ett foto men jag lyckades minsann filma, haha!

Värsta klängfasen har gått över nu, hon har sovit i spjälis igen vilket min rygg tackar för, man får rätt ont av att ligga i samma ställning hela natten. I går tog det evigheter att få henne att somna på kvällen så när hon vaknade typ 2 timmar efter att hon äntligen somnat så gick jag och hämtade henne och la henne på min mage direkt istället för att gå upp och amma, och se på fan- hon somnade om direkt och vi gick inte upp för att käka förrän 7 på morgonen! Blev lite rädd att det dröjt för länge mellan matningarna men då hade hon knappast somnat om så sött.
Just det ja, hon tar nappen nu! Underbart! Så nu kan hon roa sig med den lite grann emellanåt så att jag kan göra lite hushållssysslor utan att lyssna på hennes gallskrik, jag börjar bli nästan immun mot vrålet nu men det gör fortfarande väldigt ont i hjärtat när hon skriker, så tack gud för nappen!
Igår skulle vi ut på promenad och nere i barnvagnsrummet började hon skrika för att hon var övertrött som vanligt, blöjan var bytt och hon var nymatad så jag stoppade in nappen (det var perfekt när hon hade overallen på sig för kragen höll nappen på plats så att den inte kunde trilla ut!) och efter två minuter som hon som ett- ja ett barn. Det hade aldrig funkat annars, då hade hon vrålat tills jag halat fram tutten och vi hade fått glömma den promenaden. Tack gud för nappen!

I tisdags var min pappa och farmor här och hälsade på- fan vad populär man blir när man får barn! Jag fick en gigantisk växt/palm i efterskottspresent av pappa, han älskar såna där växter och har hela vardagsrummet fullt så jag antar att han tyckte att vi och behövde en sån, vi som bara har några skrämda krukväxter och plastväxter. Undrar hur fan man sköter palmen? Jag kan ju inte ens hantera en jävla pelargon så jag tror att Mikael får vattna-ansvaret.

Just det, vi har varit på BVC-besök också, jag övertalade Mikael att följa med och sluta tidigare på jobbet, hehe. Givetvis skötte hon sig felfritt och sa inte ett pip på hela tiden, men det var ren tur.
Moa väger nu 4470 gram och är 56,7 cm lång. Stora tjejen. Hon har ökat nästan ett halvt kilo sedan förra veckan, kunde ge mig fan på det så som hon käkat. Så skönt att veta att hon växer som hon ska. Sen hade tydligen mitt bröst börjat läcka under läkarbesöket så att jag hade suttit där icke ont anande med en stor fläck på tröjan- Mikael var vänlig nog att meddela mig detta sen, hehe. Jaja, det är knappast första eller sista gången någon haft en mjölkfläck på tröjan på BVC. Nu vet jag dock att det är dags att börja använda bröstvårtsskydden i behån.

Nu är käket snart klart, jag har gjort en grymt spännande rätt i ugnen med konstiga pastarör och rostbiff och en god sås/röra.

GRATTIS TILL VÅR ÄLSKADE DOTTER PÅ DIN 1-MÅNADSDAG IDAG!
Mamma älskar dig!


Kommentarer
Postat av: sandra

Grattis lilla Moa, en hel månad...så fort tiden går. Var snäll mot din mamma och pappa nu :-D Kram på er!

2008-10-17 @ 23:41:22
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0