Fredag

Nu vaknade precis min sovande bebis som tydligen inte alls var sovande när man flyttade bort henne från magen, hehe. Så inlägget lär bli rätt kort.

Underbar natt! Moa somnade igår på mig vid kl 20 redan och fortsatte att sova till 23 när vi gick och la oss efter Criminal Minds på teve, så jag var väldigt beredd på att hon skulle börja tjoa och ha sig så fort jag la henne i spjälsängen också skulle den sänggången vara glömd. Men vad fan händer? Ungen fortsätter att sova till 5 på morgonen! Trodde inte mina ögon när jag tittade på klockan men jodå, hon sov i åtta jävla timmar i streck! Efter en matpaus på en timme somnade hon om och fick sova tre timmar till, såhär mkt har jag inte sovit sedan hon föddes, snacka om energikick!

Idag hade jag tänkt mig en långpromenad när Mikael kommer hem från körlektionen, men vädret ser rätt pissigt ut så det får nog bli innemys, ska testa att lägga Moa på mage igen, hon är SJUKT stark i nacken och har varit det enda sen hon föddes men när hon låg på mage igår fattade hon inte alls galoppen utan låg bara och gjorde grodkrälande rörselser med benen, men så är hon lite liten för nackträning än också. Det är galet att en liten bebis kan vara så stark, det gör fan ont när hon skallar en ibland när hon ligger på bröstet och sprattlar hon får man faktiskt anstränga sig för att hålla henne stabilt, jag hade förväntat mig typ en påse mjöl såhär i början, inte en sån här sprattelmaja.

För övrigt blir jag helt förstörd när hon ler för att det är så vansinnigt sött. Vet inte vad jag ska ta mig till för hon är SÅ SÖT! Man vill ju bara äta upp henne eller krama ihjäl henne, blir frustrerad över att man liksom inte kan visa hur mkt man älskar henne så att folk förstår, hehe. Att sitta och titta på henne och Mikael är det vackraste som finns!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0