Torsdag

Nu sussar smulan så sött på mig igen i sin nya body med kaniner- den är finfin.
Idag tog vi en promenad till Frölunda Torg, nu är det helt plötsligt varmt ute igen så jag blev helt svettig och fick ta av mig halsduken och knäppa upp jackan, Moa blev la skitvarm hon också i sin overall i varma åkpåsen, det är då fan vad vädret ska växla hela tiden så att man inte vet vad man ska ta på sig.
Skulle kikat i affärer men bebis vaknade och blev lite kinkig så jag hann bara med en sväng till KappAhl där jag köpte lite nya bebisstrumpor, vi har bara ett par som passar Moas jättefötter nu, så nu blir det att säga farväl till dem pyttepyttesmå strumporna, gud så sorgligt! Köpte även två väskor till mig själv på rea, en svart handväska och en stor silvergrå som jag tänkte vara fiffig nog att använda som skötväska, jag spyr på vår fula Acta Graco-skötväska som vi fick gratis när vi köpte bilbarnstolen.
Som sagt blev det inga mer affärer för jag orkade böja mig ner i vagnen och stoppa in nappen som blev konstant utspottad hela tiden, så vi gick till Donken och jag åt lite Pommes och Moa fick sig en härlig flaska mjölk och sen begav vi oss hemåt. Det är lite av en pärs att vara ute på äventyr med bebis själv, speciellt med tanke på att jag är paranoid och tror att alla ska attackera/stjäla/hosta på mitt barn eller pilla på min älskade vagn. Men vad fan, varuhus är ju rena bakteriehärden, det är ett under att Moa ännu inte har lyckats dra på sig något virus, hoppas att hon ärver mitt ypperliga immunförsvar, jag är ju aldrig sjuk. Förra hösten hade jag hosta, det är det allvarligaste i sjukdomsväg de senaste åren.

På onsdag ska vi till Ullared, precis som alla andra. Frukar för att det lär vara mängder av folk där, hela Sverige vill ju julshoppa billigt.
Förutom kläder till Moa, en massa hygienartiklar och julgrejer så ska det inhandlas massa julklappar till diverse människor, tydligen har dem en gigantisk leksaksavdelning som jag inte haft någon anledning att gå in till innan, men nu ska det handlas till alla Moas kusiner, det är ju sjukt dyrt i vanliga leksaksaffärer och det finns tydligen exakt samma saker i Ullared. Just det, jag måste köpa behåar också, jag var dum nog att tro att jag skulle kunna ha mina gamla nu när jag inte är gravid och har megaboobs längre, men det funkar inte alls, dem är för små och behåarna jag köpte under graviditeten är för stora. Dessutom har brösten verkat få eget liv och sitter inte på plats lika bra som innan. Snyft, jag hade faktiskt snygga tuttar innan, den forna formen är numera ett minne blott. 
Det ska bli mysigt att handla en massa julsaker, förra året hade vi bara ett par ljusstakar, röda gardiner i köket och en minijulgran men nu ska jag fan slå på stort och vräka på mig smaklösa tomtar och renar överallt. Synd att vår lägenhet har ett något begränsat utrymme... 

Jag är sjukt julsugen nu. Snart ska jag inhandla saffran och baka lussekatter, vi hade en pepparkaksdeg i kylen också men den råkade en hungrig mamma äta upp så det blir att köpa ny.
Titta här vilken söt jul-outfit som min mor köpt till Moa på min begäran:

 

Kommentarer
Postat av: Jojjo

Åh, Ullared är ju jätteskojigt! Vart ska Moa vara, ska ni ta med er henne?

2008-11-28 @ 10:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0