Söndag

Igår hade vi filmkväll efter att ha varit hemma och hälsat på hos svärföräldrarna. Dem passade Moas kusin Julia som är 12-13 veckor och det var vansinnigt kul att titta på när bebisarna låg bredvid varandra på filt på golvet och sprattlade och gjorde söta bebisljud och inte alls var medvetna om att det låg en annan liten bebis precis bredvid, tog sjukt många söta kort men vill inte lägga ut dem eftersom jag inte vet om Julias mor och far vill att hon ska finnas på bild på nätet. Det var trevligt i alla fall, och Moa skötte sig exemplariskt som vanligt när vi är iväg.
Sen blev det som sagt filmkväll och hemkörd pizza, fy fan vilken god kebabpizza jag åt! Kollade på någon komedi med Jessica Alba (hon är med i varenda film jag sett det sista känns det som) och sen såg vi "An American Crime", vilket visade sig vara den hemskast film jag någonsin sett, jag var faktiskt helt förstörd efteråt och kunde inte sova utan låg bara och mumlade "Men, men, men...". Här har ni en länk, rekommenderar den INTE för känsliga personer. Dessutom är den en sann historia vidrigt nog:
http://www.film.nu/filmrecensioner/an-american-crime/ 

Idag har vi städat (fy fan vad det behövdes!), tvättat som en tok och kikat på mer film, "The Mist" av Stephen King. Jag älskar Stephen King.
Tog en liten promenix med älskade vagnen, fy fan vad kallt det är ute! Åter igen ville jag hoppa ner till Moa och bädda ner mig i hennes mysiga lilla näste. Helgen har gått löjligt fort tycker jag, i morgon är det måndag och ny arbetsvecka för min karl. Kan dock trösta mig med att han snart ska vara pappaledig i två månader, jippie! Fan vad mysigt vi ska ha det då. Tanken är att han ska vara ledig från 15 december så det hinner vi med massa julmys med la familia. Ska gå på "jul på Liseberg" i år, har ALDRIG varit där innan.
Nu blir det käk, höres i morgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0