Mine, all mine!

Nu har jag fått min åkpåse! Jippie! Eller min och min, det är ju faktiskt Moas... Men Moa är ju min så det jämnar väl ut sig... Hur snygg som helst är den i alla fall hur som helst, var lite sugen på en annan variant också i svart sammet men det fick bli den röda. Fan vad mallig jag kommer vara när vi cruisar runt med nya vagnen nu, hoppas att den kommer snart så att vi får ut och premiärköra! Leveranstiderna från Tyskland kan ju variera en del men man brukar tydligen få beställningen cirka en vecka efter man betalat och det gjorde jag i tisdags.
Åh vad jag älskar åkpåsen! Jag som aldrig brukar vara det minsta materialistisk, exempelvis så hade jag mer än gärna haft kvar min gamla Nokia 3310 om den hade fungerat än. Har ju alltid hävdat att det är mkt roligare att köpa massa billiga saker än en dyr och det håller jag fast vid. Åkpåsen är dock ett undantagsfall....



Snart ska jag laga lasagne, ska använda färska lasagneplattor vilket jag aldrig testat förut, det borde ju bli ÄNNU godare än vanliga. Sedan blir det filmkväll, jag lyckades få hyra två tjejfilmer, bland annat "PS I love you" som tydligen ska vara bra. Mikael fick hyra "Hulken" också så det jämnar väl ut sig.
Längtar tills Moa är så stor att vi kan gå och köpa lördagsgodis med henne och hyra en barnfilm också:)
Trevlig lördag allihop!

Kommentarer
Postat av: Ida

åh va fin den är! Är ganska avis på dig! :)

2008-11-08 @ 21:11:03
URL: http://fixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0