Long time no see

Löjligt längesen jag skrev, detta beror på att herrns dator är på lagning och han är aningen mer sällskapssjuk än vanligt och därmed sitter även jag mindre vid datorn.

I torsdags var jag och Moa i stan och mötte Josse och Vincent, fikade och kikade efter bebiskläder. Väldigt trevligt, det får absolut göras om. Moa fick två söta klänningar, lite nya vanliga bodys och strumpbyxor, mer än så hann inte köpas innan bebisarna blev aningen otåliga, vilket man ju kan förstå.
I fredags följde vi med Mikael till Frölunda när han hade körlektion och inhandlade även där lite nya bebiskläder, det är ju så löjligt roligt. Köpte två bodys, ett par plyschbyxor och två par trosor till mig själv för den nätta summan 199:-, Lindex är förbannat bra. Moa fick se sitt livs första snö också, tyvärr ville den inte lägga sig utan smälte bort innan den nuddade marken men ändå- första gången på kanske tio år som jag tycker att det är kul att snön är på ingång, Moa är nog väldigt ointresserad och har förmodligen inte uppmärksammat att marken inte brukar vara vit men jag kan ju få låtsas det i alla fall.  På kvällen blev det filmmys förstås, vi hyrde Narniafilmer.
Igår lördag var vi i Kungsbacka och fotades, lillbebis spydde INTE ner sin outfit innan det var dags- tro det eller ej! Resan gick smidigt som det brukar när man beger sig på äventyr med dottern vår, hon sover alltid som en sten när vi är någonstans, smidigt som fan. Var där en stund innan fotograferingen också så hon fick lite käk på Pressbyrån, tur det för vi slapp raseriutrbrott med mätt bebis. Fick stå i löjliga poser som väntat, på några kort fick både jag och Mikael sitta på golvet som två fån... Så jag hoppas verkligen att Mikaels syster gör ett klokt val när hon ska välja ut vilket foto som ska bli "släktfotografiet". Höhö. Tog en promenix på kvällen och det var svinkallt! Sista gången jag går ut utan mössa, det är meningen att jag ska vara en förståndig mor och klä mig efter vädret. Hyrde ännu mer filmer (snacka om att vi är stamkunder!) och beställde hem pizza. Väldigt välförtjänt efter vår nyttiga vecka, har ätit en massa konstiga bönor och linser.

Snart ska vi iväg till mormor som fyller 65. Det blir middag där och sen ska jag passa på att hälsa på min far som bor i huset mittemot mormor, har inte varit där sedan jag var nygravid och mådde illa hela tiden. Det är lite läskigt att möta mina galna hundar med bebis för första gången, hon har ju redan träffat mammas lilla hund Sigge men han är ju i taxstorlek och aningen mer väluppfostrad än den stora vildhundarna hos pappa.

Höres senare, lägger upp lite finfina bilder då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0