Svartsjuka Sofia

Idag vaknade inte jag och bebisen förrän klockan 10, det var riktigt längesen vi gick upp så sent (kan väl tillägga att bebis säkert varit vaken minst 7 timmar innan men ändå). Och jag är ändå trött, trots att jag somnade vid elva igårkväll och endast var uppe på en enda kissepaus, bortsett från de TRE gångerna jag var tvungen att gå upp igen och kissa innan jag väl somnade. Man blir faktiskt latare av att gå hemma på dagarna än när man jobbar- underligt nog.

I dag när jag gick upp låg Mikaels mobil och såg dum ut i vardagsrummet, antar att han måste haft grymt bråttom i morse för det är första gången han glömmer den hemma. Som tur är så spökar inte mina graviditetshormoner lika jävligt som vanligt idag så jag har sluppit jobbiga svartsjuke-tankar om att han stuckit iväg till någon hemlig brud klockan 05.45 i morse istället för jobbet.
För just nu är jag löjligt svartsjuk, antar att det kanske beror på någon slags inbyggd instinkt att jag inte får förlora min hane och flockledare nu när vi väntar tillökning. Jag råkade snubbla in på en internetsida där det fanns en bild på självaste tjejen som knep min kärestes oskuld för många, många år sedan- jag har inte vetat hur hon såg ut förrän nu och självklart skulle det visa sig att hon var jättesöt och hade jättefina kläder på sig på en bild och bara därför blev jag skitsur hela dagen. Jag kan acceptera att han har gamla flickvänner och ragg och sånt men dem ska ju vara SKABBIGA! Det är ju meningen att jag ska kunna hånskratta när jag ser dem och tänka "yeah, där har du bytt upp dig du!" Nu var ju inte denna tjejen någon miss universum heller för den delen men min sjuka hjärna får henne att framstå som typ sexigast i Sverige medan jag sitter här och ser ut som Alien-Roger.
Tänk att man är så ytlig ändå att självförtroendet sjunker som en sten bara för att man blir lite framtung så att säga... Ja, ja jag kan ju glädja mig över att det inte är många som slår mina mjölktuttar i storlek just nu i alla fall, haha! (försöker förneka det faktum är det känns rätt oattraktivt när dem liksom skumpar och nästan gör ett "splash"-ljud när man hakar loss behån...).

Nej gud vad jag svammlar nu, det får allt räcka. Tänkte krypa ur morgonrocken, äta upp en pytteliten bit tårta som Mikael lämnat (tack, älskling...), och sedan ta en sväng med min vän dammsugaren.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag är oxå svartsjuk av mej,kan inte låta blli...hatar det! men hur skall man bota svartsjuka??

2008-05-21 @ 13:17:24
Postat av: Anonym

hehe,har samma tankar gällande med gamla ex ;P

2008-05-21 @ 14:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0