Sunny, lovely day!

En lång dag men jag är överraskande pigg i alla fall så jag ska försöka skriva ett litet inlägg i alla fall!

Åkte till Sisjön i morse och letade efter MP3 till Mikaels mamma som sagt, jag var grymt tekniskt och övervägde länge och väl vad som skulle köpas, orkade dock inte kika genom resten av affären för Media Markt är GRYMT stort men jag tog en sväng förbi avdelningen med rakapparater i alla fall, en sak som är smidig med att vara gravid är att (i mitt fall i alla fall) så växer håret på benen grymt långsamt, behöver bara raka dem kanske en gång varann vecka! Helt ljuvligt men jag antar att håret fortsätter att växa som vanligt när bebis kommit, funderar på att köpa en sån där epilator eller vad det heter som ska dra ut håret med roten, någon som har erfarenhet av en sån? Hört att dem ska göra grymt ont men jag är rätt härdad när det gäller hårborttagning, jag har trots allt använd HEMMA-BRASILIANSK VAX. Ni kan ju föreställa er hur skönt det är... (jag drack upp en hel liter vin under tiden kan jag tillägga...).
Såg en örontermometer för bebisar också, men ska vänta till ullaredbesöket nästa vecka och jämför priser.

Sen gick jag in en sväng till Cubus av alla affärer, alla jag känner avskyr Cubus som pesten och skulle hellre dö än att handla där så jag brukar inte gå in där av ren skrämselpropaganda- vem vet om någon kastar in en bensinbomb just när man är där. Men jag gick in i alla fall och fick köpt tidernas skönaste byxor, dem är så sjukt sköna att jag skulle kunna ha på mig endast såna byxor resten av livet, mina mammabyxor kan slänga sig i väggen!
Det är ett par haremsbyxor i trekvartsmodell i något slags slinkigt tyg, och det ser visserligen ut som om man bajsat ner sig hundrafemtio gånger när det är en stor påse mellan benen liksom, men jag kunde inte bry mig mindre. Slänger in en bild på dem och min lyckliga mage i morgon eller nåt.
Sedan var det dags för en tripp till SkoPunkten, jag fastnade där inne så länge att jag missade bussen jag tänkt ta och fick vänta jättelänge på nästa. Det fanns inte så mycket fint men jag gav mig fan på att jag skulle fynda, hittade två par jag gillade och sedan fick jag leta i evighet efter ett tredje par (det är ju tre par till priset av två). Blev ganska nöjd ändå, hade glömt hur tillfredsställande det är med nya dojor!
Lägger in lite bilder på skorna med i morgon, dem fanns inte kvar på hemsidan så jag får väl ta kort då.

Käkade lunch med Veronika på La Gondola i stan, beställde en pizza och TVÅ glas cola och Veronika var duktig och åt fiskgrattäng. Hade det hur mysigt som helst, fick bästa bordet på hela uteserveringen och glodde på studenter som åkte förbi på sina lastbilsflak. Tydligen sjunger inte studenter längre, för dem hade bara bergssprängare med jobbig musik som överröstade varenda samtal på hela avenyn och åmade sig och hade GULDIGA studentmössor, herregud vad saker förändras- det var ju bara två år sen jag tog studenten själv!
Sedan satte vi oss på en bänk i skuggan och pratade gamla minnen och asgarvade i ett par timmar och Veronika fick en liten spark av bebisen, den var inte alls lika blyg som den brukar, hehe.
Sedan tog vi en glass på Burger King och mötte upp Tina på ett fik men då kände jag att det var dags att bege mig hemåt, det blev en väldigt lång och svettig dag, jag börjar förstå varför gravida gnäller på hettan.
Tack Veronika för mysigaste dagen på länge och tack för att du minsann tycker att min mage är en bamsemage:)

Skriver mer i morgon, DÅ ska jag besvara lite frågor!
P.s Ber om ursäkt än en gång till er som gjort det där förbannade testet, jag har mailat och försökt slippa betala men icke... Jävla svinpälsar som pappa skulle sagt D.s

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag har en epilator (som visserligen är gammal och inte funkar så bra som den borde - skall köpa en ny) och jag tycker det är jättebra! Klart att det känns lite, men man vänjer sig ungefär som man vänjer sig vid att noppa ögonbrynen. Jag tycker inte det gör ont. (Men jag minns att jag trodde jag skulle dö första gången :P)

2008-05-27 @ 21:18:58
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: emma

jag använder alltid en sådan kräm man smörjer in bena med innan man kliver in i duchen,och medans man duchar åker krämen av - tillsammans med allt hår!! perfekt,jag som allltid lyckas skära mej när jag använder hyvel...så går det snabbt ochså!

jag har en fråga,hur "märker" man att man kanske är gravid egentligen?

ha en bra dag,din blogg är huuur bra som helst!

2008-05-28 @ 08:51:58
Postat av: Anonym

jaa =) frågor,jag har en!

vilka 3 personer (döda eller levande) skulle du vilja träffa in real life??

2008-05-28 @ 10:04:59
Postat av: Caroline.

Ja! Skaffa dig en epilator.... Bästa köpet ever enligt mig. Jag köpte en från ullared av märket.... Hmm, nu kommer jag inte ihåg. Suck! Men den är bra som fan iaf och jag betalade bara 295 spänn. Babyliss. Där går vi det :) den tar från babyliss och hade dubbla vrid, ett som går av vart håll. Lycka till.

2008-05-29 @ 14:58:59
Postat av: Angelica

Då jag endast använder epilator på benen sedan flera år tillbaka rekomenderar jag starkt att du köper en. Första gångerna gjorde det ganska ont men efter några gånger har man vant sig. Dock tycker jag att de billiga är precis lika bra dom de lite dyrare, så det är helt onödigt att lägga ut hur mycket pengar som helt på en!

2008-05-29 @ 20:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0