Nu ska vi rycka upp oss!

Ska svara på lite andra frågor också, så slipper jag skrämma upp Mikael med zebrarandigt ansikte av rinnande mascara när han kommer hem.

* Fått frågan om jag vill bo kvar i vår lägenhet efter att bebisen kommit och börjat sno all plats. Svaret är både ja och nej, trivs jättebra i lägenheten som är jättefin och området är också kalasbra, det är perfekt att bo i utkanten av stan för det är nära till allt men ändå inte bilar och folk överallt. Men samtidigt så kommer det bli trångt, vi har ju bara ett sovrum så det blir att trycka ihop oss där alla tre, och alla bebisprylar tar ju verkligen plats, bäsarna måste ju ha massor av kläder så att dem har att byta med när dem ska kräkas och bajsa ner sig hela tiden, hehe.
Vi har sagt att vi kan bo kvar här något år till i alla fall, men när plutten börjar gå så vill vi ha större, dessutom är det opraktiskt att bo på fjärde våningen med småbarn. Ser verkligen fram emot att titta på hus och greja sen, så att man kan få en trädgård som bebis kan springa runt och leva djävul i.
* Fick frågan om jag har någon talang och nej, jag är rätt talanglös. Mina största talanger måste dock vara:
- Berätta historier, jag är grymt bra på att överdriva så att vardagliga saker låter jättespännande.
- Stava, grammatik är min grej.
- Snurra pennor mellan fingrarna (väääldigt nödvändig sak att kunna).
- Hålla koll på grejer, jag tappar aldrig bort något. Är antagligen ensam i Sverige om att aldrig tappat bort en mobil ens på fyllan.
- Massera folk har jag hört att jag är grymt bra på, tackar och bockar.
- Googla- jag hittar ALLT!

* Mina tre största önskningar är just nu en frisk bebis, att jag blir en bra mamma och att vi lever lyckliga i alla våra dagar. Bebisfixerad som sagt!

Förresten, hur hemskt var inte Desperate Housewives igår? Blev helt chockad!

Kommentarer
Postat av: stina

desperet houswifes var ju galet spännande!!!

2008-05-07 @ 16:20:30
Postat av: emma

din önskningar kommer nog slå in =)

desperet houswifes är bäst!! grina järnet igår på slutet,lynette får inte förlora sin familj!!!

2008-05-07 @ 16:23:08
Postat av: Anonym

du är sveriges bästa bloggerska =) =)

2008-05-07 @ 16:29:30
Postat av: Anonym

hej, måste bara säga, att din blogg får mig alltid på bättre humör. varje gång jag har tråkigt eller liknande och läser din blogg, så blir dagen bättre. roligt att läsa din blogg :)

2008-05-07 @ 16:40:32
Postat av: Sarah

Stavningen fine, men min svenskalärare hade gråtit över alla "dem" på fel ställen :)

Du borde lagt till att du är bäst på att blogga, hehe :)

2008-05-07 @ 16:54:09
Postat av: Anonym

din talang är att skriva och blogga självklart =) din blogg är fullständigt underbar!! skall till spanien om en vecka och vet inte hur jag skall klara mej utan din blogg! :P du är bäst qvick!

2008-05-07 @ 16:59:43
Postat av: Emelie, the original and best

Soffan, bara för att jävlas lite med dig så har jag (som nog är ett ÄNNU större stavningsfreak än du) upptäckt ett och annat stavfel ibland. En sak som jag lade märke i det sorgliga inlägget om döden är detta: "Enda sedan jag var liten".
I det sammanhanget stavas det "Ända". Men när du skriver att någon (jag) är den enda för dig så stavas det på det viset.
Erkänn att jag är modig som riskerar att bli brutalt attackerad av dina trogna läsare. Älskar dig Soffipropp. Puss//Emmi

2008-05-07 @ 17:08:36
Postat av: stina

du stavar perfekt =)

godmorgon föresten och ha en bra dag!

2008-05-08 @ 09:00:24
Postat av: Anonym

Hej sofia qvick, kolla in den här sidan! Man kan vinna/tjäna ihop massor med prylar! Jag själv har själv tjänat ca 5 biobiljetter på det, hur enkelt som helst!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=34388

Man tjänar ihop poäng genom att kolla in gratis erbjudanden och kan sedan köpa tex biobiljetter eller presentkort för poängen!

ps,du stavar som en gudinna ;)

2008-05-08 @ 09:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0