Lukas dop

Jättemysigt dop idag! Kanonfint väder och liten kyrka UTAN gudstjänst! Tydligen kan man numera döpa bebbar utan att behöva sjunga 300 psalmer och trängas med alla söndagskyrkobesökare, det var bara vi gäster där och gästerna till en annan liten Lukas som också döptes idag.
Garvade mig genom hela ceremonin eftersom att Lukas storebror Sebbe 2 år löpte amok där framme och hoppade jämnfota, svingade sig i altare och lekte med en platsbil, sedan hittade han en liten söt flicka i samma storlek som han följde efter och flörtade lite med, jag var tvungen att bita mig stenhårt i tungan och tänka på begravningarna för att inte frusta rätt ut när Sebbe körde in sin bil i den andra bebisens sura pappa om och och och om igen... Det hjälpte inte heller att bebis i magen sparkade på min blåsa konstant.

Sedan blev det fika och tårta i församlingshemmet, fan vilken god tårta! Har haft en craving efter marsipan länge nu så jag övertalade Mikael att hämta två bitar till mig när jag ätit upp, kunde inte med att gå fram och kasta mig på den igen-tog en stor bit redan första gången.
Sedan öppnades presenter och det togs en massa kort och Lukas var hela tiden en exemplarisk värd, han bara låg och såg avslappnad ut i pappas knä hela tiden, ruggigt söt med sitt fluffiga hår, hoppas att vår bebbe också kommer ut med en sån jättekalufs!

Efter dopet fick vi skjuts med Mikaels syster till Mölndal och tog därefter bussen till Frölunda torg och kikade lite i affärer, Mikael köpte en stor väska på Stadium (hans tanke är nog att ha något käckt att transportera öl i medan jag blev belåten över att vi nu har en stor väska att ta med när det är dags för BB-visiten).
Sedan köptes två pyjamasar till bebis och några tuffa hakklappar, lägger in det i nästa inlägg- här kommer lite bilder från dopet och alla söta små barn!

Observera sista bilden där man ser hur perfekt min älskade Mikael passar med bebis i famnen (kortet togs visserligen 2 sek innan Vincent började gråta, men ändå...).


         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0