License to grill

I dag vaknade vi sent, var vaken till NÄSTAN tolv i natt vilket måste vara rekord sedan nyårsafton, hehe. Jag är sjukt trött på kvällen även om jag inte jobbar, det är väl den elaka bebisen som suger musten ur mig skulle jag tro, läste igår att vara gravid själ lika mycket energi som två timmars hårt fysiskt arbete varje dag, så då kan jag ju få skylla på det.

Idag ska vi åka till Sisjön och Rusta och köpa en elgrill som vi kan ha på balkongen, det blir inte riktigt lika gott som en vanligt kolgrill men tyvärr så uppskattar ju inte grannarna all rök som kommer från en sådan. Så nu har vi hittat en variant som åtminstone SER UT som en vanlig grill och det är hur som helst väldigt mycket smarrigare än att steka. Titta, här är vår lilla vän:



Sedan blir det en liten sväng till Coop också, ska köpa marinad och Mikael är ute efter en sån där sprayflaska som man har olja i som kocken i "License to grill" brukar göra. Han är vår stora idol här i världen och vi funderar på att flytta till England bara för att kunna bekanta oss med honom så att vi får komma på hans grillpartyn- att kolla på det där programmet är ju nästan bättre än sex...

Just det, ska tacka för ännu mer för alla snälla kommentarer och svara på lite frågor.
Innan jag blev gravid och arbetslös så jobbade jag på kontor på ett elföretag, jobbade heltid där ett år och innan dess har jag jobbat på lovet medan jag gick i skolan på samma ställe- ett skittråkigt jobb om man ska vara ärlig. Sitta framför datorn och knappa in siffror eller kopiera eller sortera i pärmar är sällan speciellt underhållande, men det gav ju en mysig lön varje månad som jag saknar nu.
Förutom det jobbade jag ett par veckor med att stå på stan som en idiot och försöka värva medlemmar till Rädda Barnen, men det känns mer som en väldigt utdragen tortyr istället för ett jobb, det jobbet är INGET jag rekommenderar om man inte älskar att få höra en massa elaka kommentarer från främlingar hela dagarna eller stå upp i ett folkhav med en pärm i handen utan rast i typ fem timmar varje dag.
Mitt drömjobb är som ni säkert förstår att få skriva, även om det är tillräckligt att ha det som en hobby så hade det ju förstås varit drömmen att tjäna pengar på det man älskar. Så vem vet, det kanske blir någon form av bok i framtiden men till dess nöjer jag mig med bloggen:).
Sist men inte minst har jag fått frågan om mitt favoritdjur, hehe. Det är hundar, jag blir så lycklig att jag bara vill gråta av hundar i alla dess storlekar och former. Så om några år när vi flyttat till något större ska det minsann köpas hund här, oavsett vad Mikael som är kattmänniska tycker. Just nu har jag två hundar hos pappa och en hos mamma men dem träffar jag alldeles för sällan.

Speciell hälsning till Stylte lille, GOD I MISS YOU! Läste din kommentar hundra gånger i går.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag tycker att du ska fortsätta med den där boken du började med för länge sedan, när du la ut lite smakprov ibland i bloggen :)

2008-05-03 @ 17:04:28
URL: http://pytteslittlesecrets.blogspot.com
Postat av: emma

åhh vadå för bok,emma vill läsa smakprov hehe =) du borde bli författare,ääälskar din blogg..det är höjdpunkten på dagen att läsa den!

2008-05-05 @ 09:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0