Heartbreak hotel

Ska börja med att svara på några frågor så att jag inte glömmer det! Lätt hänt när det kommer många nya kommentarer rullande (ja, jag skryter lite, hehe).
Jag har faktiskt inte testat att göra potatissalladen med färskpotatis men det funkar säkert, tycker att färskpotatis är löjligt gott och det gör ju ingenting om potatisbitarna är lite småhårda, bara gott.
Slaskskrapan med tigerfejset köpte vi i en vanlig Hemköp-affär och mitt tuffa förkläde köpte vi sist vi var på Ullared.

Idag har jag förutom att städa pratat en lång stund med en av mina flickor som var väldigt deppig, återigen har stackaren råkat ut för en idiotkille (för alla killar som dumpar mina kompisar är solklara idioter i mina ögon).
Olycklig kärlek är ju det värsta som finns, ändå är vi tjejer så duktiga på att dras till killar som är fel- och det är säkert samma sak för killar men det är ju så UPPENBART att tjejer är mästare på att välja fel eller åtminstone inte rätt. Jag är ju typ sämst i världen och absolut dåligast av alla på att välja bra killar så det var REN TUR att jag fick in en lyckoträff nu till slut efter mängder av drägg till killar.
Hatar att se mina töser ledsna! Dumma, dumma pojkar som inte har vett nog att uppskatta ett guldkorn när dem har ett framför sig, men det är ju bara att hoppas att dem får sitta ensamma resten av livet och stirra på text-tv och pilla på sin egen snopp lite halvhjärtat medan mina asskicking-kompisar hittar grymma killar som faktiskt förtjänar dem.
När vi var fjortisar så klottrade vi fjantiga små ordspråk överallt med tuschpennor (som vi snott från bildsalen i skolan) och det fanns faktiskt ett som är ganska gulligt och om som passar sig än idag. Så kom ihåg följade alla ni stackars flickor som har otur i kärlek än en gång! (För det blir liksom aldrig lättare hur ofta hjärtat än blir krossat).

"No boy is ever worth you tears
and the one who are will
never make you cry"
  


Kommentarer
Postat av: Anonym

så du har king edward då?

2008-05-05 @ 16:10:18
Postat av: Anonym

ge en kram till din kompis från oss!
dumma pojkar!!

2008-05-05 @ 16:11:06
Postat av: stina

all lycka till din vän,hoppas hon snart hittar sin prins...som förtjänar henne!!

2008-05-05 @ 16:20:56
Postat av: Anonym

=( =(

2008-05-05 @ 16:33:09
Postat av: Anonym

hoppas hon hittar en bättre snart =)

2008-05-06 @ 10:04:59
Postat av: Anonym

ungmamma15.blogg.se

2008-05-06 @ 11:45:59
Postat av: Emmi

Nu har det gått nästan 2 år till och jag är fortfarande ihop med samma kille. Ha ha.

Det är kul att gå tillbaka och läsa om hur det var då.

Nu är det rätt stabilt i alla fall:D

2010-02-11 @ 23:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0