Fredag

Det känns som om jag blir mer och mer fantasilös när det kommer till överskrifter, men, men. Det är ju trots allt innehållet som räknas hoppas jag, hehe.

Idag ska jag ju som sagt till mamma, hon har varit i Finland sedan igår så jag ska möta henne på flygplatsen så åker vi därifrån. Gud så sorgligt att besöka Landvetter om man inte ska åka någonstans! I stället för att släpa iväg sina väskor på såna där käcka vagnar så får man åka hem igen. Surt. Men å andra sidan sett har jag totalt flygförbud på grund av graviditeten från och med nästa vecka så jag kan ju faktiskt omöjligtvis åka någonstans ändå, får försöka tänka på det.

Gud vad hemskt det kommer att bli i kväll när jag ska sova ensam! Det är visserligen bra att jag befinner mig hos mamma för då kommer det inte kännas lika galet att somna som i vår stora dubbelsäng. Låg vaken i går kväll och klappade på Mikael när han snarkade och hade sig, tänkte ge mig själv en sista "dos" med min älskade karl. Sniffade lite också, än så länge luktar han ju godast i världen (misstänker dock att bebis kommer att knycka den platsen när den kommer ut!).
Men, men det blir till att bita ihop helt enkelt. Ska bli SÅ gött att bli ompysslad hemma hos mamma och på söndag kanske vi ska åka till stranden för det ska bli galet varmt, DET är jag sugen på vill jag lova!

Herregud, bebisen är helt psycho i magen just nu! Vad fan håller den på med? Den liksom snurrar runt och guppar och samtidigt känns det som om den trummar med sina minifötter på exakt samma ställe, någon i mitt forum uttryckte det som en känsla av "pianospel" vilket passar väldigt bra. Gud vad jag önskar att man hade kunnat titta in och se vad som händer! Det börjar bli jävligt obehagligt nu i alla fall så det hade varit skönt om bebis ville sova en stund...

Här är två bilder från igår, den ena är på magen som fick gå en promenad i friska luften (jag lät den alltså sticka ut genom kläderna, skiter i om folk tycker att det ser vulgärt ut, den är ju kalasfin!) och andra bilden är på en väldigt fräck färskpotatis!

 

Ps. Ignorera mina ofixade naglar... Ds

Kommentarer
Postat av: stina

din mage skall lätt visas upp,den är så rund och go =) måste vara underbart att bära på en skatt!

2008-05-30 @ 11:13:53
Postat av: camilla

åhh frillesås är vackert,har så många fina minnen därifrån =) jag & anton kolla faktiskt på hus där förra helgen! vi tvekar på borås så kollar på bostad överallt typ nu ;P hoppas allt är bra med dej och den lilla,så spännande att läsa din blogg...förlja med din resa till mammalivet =)

2008-05-30 @ 11:25:04
Postat av: Madeleine

Mysigt! :)

2008-05-30 @ 12:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0